Direct la continutul paginii »

Alt Computer SRLAsigurarea mijloacelor şi resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor propuse prin implementarea „Politicii de Calitate” sunt în responsabilitatea managementului S.C. ALT COMPUTER SRL.

Inca de la inceputul activitatii, managementul S.C. ALT COMPUTER S.R.L. a pus tot accentul pe calitatea produselor si serviciilor oferite in domeniul comercializarii, fabricarii si repararii de calculatoare si echipamente periferice, de echipamente de telecomunicatii, al comercializarii de soft, etc.

Obiectivul principal al S.C. ALT COMPUTER S.R.L. în domeniul calităţii este satisfacerea cerinţelor clienţilor şi altor părţi interesate, prin menţinerea şi îmbunătăţirea continuă a eficacitatii Sistemului de Management al Calităţii, în conformitate cu standardul de calitate SR EN ISO 9001:2001.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Alt Computer SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Alt Computer SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Alt Computer SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.