Direct la continutul paginii »

Agentia Vision Nicom SRLAgentia Vision Nicom este acreditata de Ministerul Culturii si are sediul in Brasov, B-dul Grivitei, 79, Romania. De asemenea este avizata si de portalul de locuri de munca Tjobs.ro.

Vision Nicom este o agentie de impresariat artistic din 2002 si intermediaza contracte pentru hostess, dansatoare, animatoare, muzicieni, fotomodele si dansatoare  profesioniste (balet) dupa caz, in mai multe locatii  internationale.

Agentia este prezenta in industria divertismentului din 2002.

Agentia Vision Nicom este recunoscuta in intreaga lume, iar cei impresariati de noi sunt faimosi pentru experienta acumulata in industria divertismentului. Dupa toti acesti ani, numele este cel ce ne recomanda.

Vision Nicom nu este o agentie virtuala bazata pe internet, ci o adevarata agentie profesionista, iar agentii nostri au calatorit in mod repetat in intreaga lume pentru a se intalni cu artistii si pentru a mentine o legatura stransa cu cluburile ce colaboreaza cu noi.

Pentru mai multe detalii va rog vizitati site-ul agentiei sau sunati la telefonul afisat.

 

 

 Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agentia Vision Nicom SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Agentia Vision Nicom SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agentia Vision Nicom SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.