Direct la continutul paginii »

Agentia Imobiliara Clivia SRLInfiintata in 1996, Agentia Imobiliara CLIVIA este membru fondator al Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare din Romania, membru activ in diverse asociatii  profesionale si economice, camere de comert, parteneriate privilegiate cu unele banci si societati de asigurari. Avem un program coerent de publicitate  pe diverse site-uri imobiliare precum si in presa locala. Pentru a intregi gama de servicii, ne ocupam de incheierea de contracte de vanzare-cumparare la notariat, finalizarea contractelor de inchiriere, contracte de leasing,  documentatia pentru obtinerea de credite.

Oferta noastra de vanzare/inchiriere cuprinde spatii de birouri, spatii comerciale, hale industriale si spatii de productie la preturi fara concurenta.
Casele, apartamentele noi si terenurile din zonele rezidentiale sunt la preturi promotionale.
In oferta noastra mai exista hoteluri si ferme atat din judetul Timis cat si din alte judete din tara.

Am evoluat alaturi de clientii nostri devenind o echipa de profesionisti, bine informati, negociatori abili, competitivi si dinamici, oferind consiliere si siguranta in perfectarea tranzactiilor imobiliare.     


Suntem o prezenta constanta intr-o piata in continua schimbare, facand fata tuturor provocarilor.

Pentru noi, satisfacerea cerintelor clientului este prioritara de aceea va asteptam pentru a va oferi serviciile noastre competente.Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Agentia Imobiliara Clivia SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Agentia Imobiliara Clivia SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Agentia Imobiliara Clivia SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.