Direct la continutul paginii »

Accent Company SRLSuntem o echipa tanara si dinamica, ce si-a propus sa lucreze la standarde inalte de etica profesionala in domeniul imobiliar de pe piata Imobiliara a Iasului, fiind cat mai obiectivi si tratand cu multa seriozitate  clientii si cerintele lor, inclinandu-ne cu maxim de profesionalism asupra tuturor solicitarilor de la potentialii nostri clienti si colaboratori. De accea cautam in permanenta sa ne autodepasim de fiecare data, cautand sa ne perfectionam zi de zi, trecand mereu la un alt nivel superior target-urilor propuse si sa le realizam impreuna cu cei pentru care noi: echipa ACCENT IMOBILIARE ne-am nascut.

Colectivul director are ca obiectiv primordial selectarea candidatilor ideali pentru atingerea target-urilor lunare, cautand in permanenta oameni de o inalta valoare si pregatindu-i sa dea tot ce pot, pentru ca echipa ACCENT  IMOBILIARE si societatea sa ajunga  in  cel  mai scurt timp intr-un TOP TEN al companiilor imobiliare din IAsI (si zona).

Compania ACCENT IMOBILIARE este pe un trend ascendent  datorita  unor oameni valorosi care au reusit sa schimbe mentalitatea lor si unele metode de lucru inovatoare, ce de foarte multe ori au dat rezultate remarcabile si asta pentru ca ACCENT IMOBILIARE a fost si este dispusa sa investeasca in oamenii sai, creandu-se o relatie de parteneriat de pe urma careia sa beneficieze ambele parti.


In curand pentru dumneavoastra vom crea noi site-uri specializate si dedicate apartamentelor, caselor, terenurilor si spatiilor comerciale, dar vor mai fi si alte domenii de interes pentru dvs.SC Accent Company SRL
Iasi, strada Pacurari nr. 116 (mai jos de scoala Petru Poni)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Accent Company SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Accent Company SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Accent Company SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

37.264