Direct la continutul paginii »

Durofil Comimpex SRLIn cazul in care Dvs. aveti in dotare si utilizati :

- masini/utilaje/instalatii de sudare cu sirma, in mediu de gaz protector (bioxid de carbon sau amestecuri), asa-numitele MIG/MAG-uri

- masini/utilaje/instalatii de sudare cu electrod neconsumabil, din wolfram/tungsten, in mediu de gaz inert (argon, de regula), asa-numitele WIG/TIG-uri

- masini de taiere cu PLASMA (manuale sau automate-CNC, in consola sau portal)

- masini de debitare cu LASER va invitam sa ne contactati (prin Google).

Va putem oferi - de regula, din stoc - pistolete complete/capete de sudare si respectiv de taiere, dar si consumabile/ piese de schimb pentru toate acestea (indiferent de marca si de model), de diverse calitati si la preturi diferite, precum si accesorii (de ex. : masti de cap heliomate ori/sau simple, sticle de masca, pre-incalzitoare/uscatoare de gaz, economizoare de gaz, reductoare de gaz, dispozitive SPRAY-BOX, adaptoare pentru bobinele cu sirma, electrozi din wolfram deloc radioactivi si universali, sisteme de echipare GAS-LENS pentru sudarea WIG/TIG si multe altele).


Va putem transmite documentatia tehnica necesara (prin e-mail) si va putem recomanda solutii tehnice si comerciale, toate acestea GRATUIT, la problemele Dvs. de sudare si taiere, legate de cele de mai sus ! Conditia este una singura : sa fiti sau sa deveniti - incepind cu acest an - clientul nostru. Fie ca utilizator final, fie ca si distribuitor !


Ca o noutate absoluta, incepind cu 01.01.2008 va putem oferi produse avind preturile cu 3% - 5% - 7% - 10% - 12% si chiar 15%, mai mici (functie de cantitatile comandate de Dvs., desigur !) decit cele pentru care ne puteti dovedi ca detineti alte oferte similare calitativ si cantitativ, valabile pentru 2008 (vor putea fi luate in considerare numai ofertele care au date de emitere, dupa 01.01.2008 !).

Cu stima,
Dumitru RUSU
General Manager

S.C DUROFIL COMIMPEX S.R.L.


P.S. Daca detineti vreo instalatie de taiere cu plasma care are defect generatorul de HF (inalta frecventa) va sugeram sa ne contactati pentru rezolvarea simpla si cu costuri extrem de reduse a problemei, respectiv pentru punerea in functiune a respectivei masini ! Aveti probleme cu supra-incalzirea pistoletelor in timpul sudarii : va oferim o instalatie de racire separata, de cea mai inalta calitate si eficienta !

Iar daca doriti sa schimbati in totalitate pistoletul masinii Dvs. de taiere cu plasma, contactati-ne si veti afla lucruri care va vor putea conduce la randamente superioare in activitatea Dvs. (calitate superioara si preturi mai mici la consumabile !)Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Durofil Comimpex SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Viva Credit este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online. Împrumuturile Viva Credit sunt o soluţie rapidă şi convenabilă pentru finanţarea nevoilor tale urgente. Aplici online și în 2 ore ai banii pe card.

Verifica informatii financiare complete despre Durofil Comimpex SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Durofil Comimpex SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.