Direct la continutul paginii »

Elconi Prest SRLSC ELCONI PREST srl., cu sediul in Bucuresti, isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor respectiv cel al lucrarilor de constructii rezidentiale si comerciale. Ofertele vizeaza executia lucrarilor de constructie, de amenajare a constructiei si implicit executia lucrarilor de instalatii. Daca doriti sa demolati, sa renovati sau sa construiti o casa, o cladire de birouri sau orice, ELCONI PREST intruneste conditiile necesare transpunerii in practica a proiectelor dvs.

Consideram ca cele mai importante atu-uri a unei companii sunt experienta, daruirea, dorim ca aceste calitati sa se reflecte in modul care echipa noastra va asigura succesul proiectului dvs.  Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Elconi Prest SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Elconi Prest SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Elconi Prest SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max