Direct la continutul paginii »

Abby Mob Select SRLMobila, mobilier, canapele, coltare din piele sau stofa.

Abby Mob Select va prezinta noua colectie de mobila si mobilier : mobila, mobilier clasic, mobilier modern, mobila clasica, mobila moderna pentru living-room ( biblioteci ), dining-room ( spatii de servit masa ), dormitoare, home-office ( birouri ), mobilier de hol, mese extensibile de living, masute cafea, mobilier pentru hoteluri, mobilier pentru restaurante, garderobe, noptiere, paturi matrimoniale, accesorii pentru mobilier, sisteme de iluminal .

Piesele din cadrul colectiei de mobila se pot achizitiona si separat, existand posibilitatea de a-ti alege cate piese de mobilier doresti.

 Canapele extensibile din piele, canapele extensibile din stofa, coltare(canapele de colt) extensibile cu lada de depozitare din piele naturala sau stofa integral. Detalii si super oferte de pret disponibile pe web-site : canapeledinpiele.wordpress.comContacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.Informatiile de contact direct ale Abby Mob Select SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Abby Mob Select SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Abby Mob Select SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.