Direct la continutul paginii »

Autocontact SRL



Considerăm că dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice creează şi responsabilităţi astfel încât ne străduim să predăm cursanţilor noştri nu numai norma rutieră dar şi respectul şi curtoazia în trafic, conducerea defensivă şi conducerea ecologică, astfel încât viitorul conducător auto să se descurce în trafic, putând face faţă unor situaţii periculoase, lucru aproape imposibil fără un bagaj complex de cunoştinţa teoretice şi practice.


Motorul este sursa de energie necesară deplasării autovehiculelor.

Mecanismul bielă-manivelă îl constituie biela şi arborele, care transformă mişcarea rectilinie a pistonului în mişcare de rotaţie a arborelui motor. Motorul porneşte cu ajutorul cheii de contact, care acţionează un contact electric ce include circuitul de aprindere a bujiilor, demarorul are rolul de a angrena coroana dinţată a volantului care pune în mişcare arborele motor.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Autocontact SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Autocontact SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Autocontact SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

31.286