Direct la continutul paginii »

Rom Leader Company Ltd SRL



Din 2007 profilul companiei este acela de consultanta pentru afaceri si management, cu o noua echipa de conducere adaptata activitatii de obtinere de finantari din Fonduri Europene. Modificarea profilului de activitate a aparut din necesitatea diversificarii activitatii, ca raspuns la cererea clientilor, pentru a le asigura consultanta privind scrierea si/sau implementarea proiectelor cu finantare europeana.

Suntem o echipa de profesionisti, dinamici si cu experienta in elaborarea proiectelor pentru obtinerea finantariilor din FONDURI EUROPENE. Transformam obstacolele in oportunitati de afaceri si urmam in mod consecvent valorile si misiunea noastra.

Misiunea firmei este de a elabora proiecte finantabile din FONDURI EUROPENE, la un nivel cat mai profesionist, la un pret onest care sa creeze pentru partenerii si clientii nostri solutii profitabile, in vederea cresterii competitivitatii.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Rom Leader Company Ltd SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Rom Leader Company Ltd SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Rom Leader Company Ltd SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max

30.305