Direct la continutul paginii »

Total Pack Water SRL



Compania Total Pack a fost infiintata in anul 2000, fiind o firma cu capital integral privat. Activitatea companiei s-a orientat catre un nou domeniu si anume cel al distributiei de apa plata imbuteliata in bidoane de 19 litri, venind astfel in sprijinul firmelor din Transilvania care doreau sa beneficieze de acest sistem ( water-cooler si apa plata imbuteliata in bidoane de policarbonat de 19 litri ).


Suntem mandri ca am fost prima firma din Ardeal care s-a orientat catre acest sistem de servicii si putem sa le oferim ardelenilor posibilitatea de a opta pentru oferta noastra.


Acum, dorim sa beneficieze de calitatile apei noastre, atat societatile comerciale , cat si persoanele fizice. In acest context am implementat serviciul doors-to-doors ( usa-in-usa) astfel incat si persoanele fizice, care locuiesc la case particulare cat si la bloc, printr-o simpla comanda telefonica , apa este livrata la domiciliul clientului ( pensionarului, muncitorului ), indiferent de etaj, sau alte impedimente neprevazute.



Contacteaza compania

  • Verificare: Introduceti cele doua cuvinte in caseta de mai jos, lasand un spatiu intre ele. Daca nu sunt lizibile,
    apasati imaginea de mai jos.

    Aceasta masura de siguranta este temporara.



Informatiile de contact direct ale Total Pack Water SRL se vor afisa peste

20 secunde

Nu doriti sa asteptat? Va rugam sa va autentificati pe site.

Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Total Pack Water SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Total Pack Water SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.

e-oferta.ro recomanda farmacia online Dr.Max
Total Pack Water SRL


36.446



Produse

    1. 2