Direct la continutul paginii »

Lista produse Aqua Design SRL

 1. Aqua-design-srl

  Proiect casa mica 120mp
  Proiect casa mica 120mp, parter: living, bucatarie, birou, baie; mansarda: 3 dormitoare, 2 bai, dressing.
 2. Aqua-design-srl

  Proiect casa mica 115mp
  Un proiect de casa mica, de 115 mp, din caramida. Casa parter cu mansarda. Parter: living, bucatarie, baie; Etaj: 2 dormitoare, baie, dressing.
 3. Aqua-design-srl

  Proiect casa mica tip Cernica
  Proiect casa mica, ieftina si moderna, tip "Cernica". Pretul acestui proiect tip, fara modificari, este de 300 eur. Pretul include si dosarele pentru obtinerea avizelor, pe langa dosarele pentru autorizatia de constructie.
 4. Aqua-design-srl

  Proiect casa tip Dragomiresti
  Proiect casa tip "Dragomiresti". Pretul proiectului fara modificari este de 300 euro. Pretul include dosarele pentru obtinerea autorizatiei de constructie precum si, gratuit, dosarele epentru obtinerea avizelor de mediu si Enel.


  1. (2)


Recomandare e-oferta.ro


Verifica informatii financiare complete despre Aqua Design SRL in cel mai avansat catalog online de companii - Termene.ro. Afla cine sunt actionarii Aqua Design SRL, care este cifra de afaceri a companiei, profitabilitatea acesteia, numarul de angajati, riscul de insolventa si multe alte informatii utile.
Aqua Design SRL

AQUA DESIGN SRL ofera servicii de proiectare complexa - proiecte arhitectura, structura si instalatii, proiecte case mici ieftine, vile, locuinte colective, hale industriale, cladiri de birouri, proiecte de pensiuni, moteluri, hoteluri. Alte tipuri de case proiectate: case cu mansarda, case cu etaj, case pe parter, case de lemn, case de vacanta. De asemenea, prin echipa de urbanisti, biroul AQUA DESIGN va ofera proiecte de urbanism - PUD, PUZ. Pe langa serviciile de proiectare, firma noastra mai ofera: ridicari topografice, studii geotehnice, obtinere avize si autorizatie de constructie, ...


32.579