Direct la continutul paginii »

Energie Solara

Energia solara poate fi folosita sa: genereze electricitate prin celule solare (fotovoltaice); genereze electricitate prin centrale termice solare (heliocentrale); sa incalzeasca cladiri direct; incalzeasca cladiri prin pompe de caldura, sa incalzeasca cladiri si sa produca apa calda de consum prin panouri solare termice. Instalatiile solare sunt de doua tipuri: termice si fotovoltaice.

Lista firme Energie Solara

 1. Solarcom Industrial SRL

  Firma are structura generatiei de maine, combina experienta cu entuziasmul tineretii. Suntem condusi de o dorinta constanta de a ne imbunatatii performantele si serviciile, noi intotdeauna vom proceda la o rezolvare dedicata fiecarei solutii in parte. intr-o lume ne-poluanta unde pe fiecare ...
 2. Electric General Stoica SRL

  Produse si servicii: echipamente electrice L.E.A.-J.T. si MT, generatoare de curent, transformatoare de putere, corpuri de iluminat, separatoare Stepno 24 kV, posturi de transformare, cabluri electrice, izolator.
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. (4)

Pentru ca afacerea ta merita cea mai eficienta promovare! Cu un cont e-oferta.ro, firma ta are urmatoarele beneficii:

 • Adaugi un numar nelimitat de produse, oferte si servicii.
 • Acces non-stop la administrarea ofertelor tale publicate.
 • Mesajele trimise de clienti ajung la tine fara intermediari.
 • Nu ai nevoie de cunostinte tehnice pentru administrare cont.
 • Alaturi de produsele si serviciile firmei tale nu apar reclame.
 • Consultanta pentru a obtine o pozitionare cat mai buna a produselor tale in rezultatele oferite de motoarele de cautare.