Direct la continutul paginii »

Montare ,raschetare Parchet Masiv, Stratificat,exotic

                  

Site-ul Montare ,raschetare Parchet Masiv, Stratificat,exotic are urmatoarea prezentare:
Total Parchet ofera servicii complete in domeniul pardoselilor din lemn masiv,stratificat,laminat,precum si a pardoselilor de exterior.
Montaje si finisaje de lux ,cu respectarea tehnologiei .
-tratament sapa impotriva umiditatii din sapa cu rasina epoxidica
-turnat sapa autonivelanta
-montare parchet masiv,stratificat,laminat
-finisare parchet masiv cu masini profesionale cu aspirator propriu
-montare parchet exterior(deking)
-reconditionare parchet vechi
-placat scari parchet masiv
-placare cu osbAceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: raschetare parchet in Cluj N.; montare parchet masiv bucuresti;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


Montare ,raschetare Parchet Masiv, Stratificat,exotic
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.
 1. Cadastru Bucuresti
  Topocad este of firma de cadastru Bucuresti care are ca principala activitate intabulare apartament si cadastru si intabulare.Pret cadastru este unul mic iar impreuna cu experienta indelungata realizam lucrari profesioniste si de calitate.
 2. Usi de interior
  Usi de interior. Ofera-i caminului tau frumusete si eleganta alegand usile de interior care te reprezinta. Apara-ti intimitatea cu usi de interior.
 3. Termopane Preturi
  Termopane Preturi. Nici un pret nu e prea mare pentru o locuinta frumoasa, moderna care sa va fereasca de vremea rea si de zgomote. Monteaza geamuri termopane casei tale!
 4. Proiecte case
  Proiecte case. Tot ce trebuie sa stiti atunci cand ati hotarat sa faceti o casa. Va oferim solutia unei case ieftine ,din lemn, modele si diverse proiecte gata realizate.
 5. Parchet stratificat
  Parchet stratificat. Ieftina, moderna, eleganta, intima pot fi caracteristicile unei pardoseli de calitate alegand unul din modelele de parchet stratificat.
 6. Materiale de constructii
  Materiale de constructii. Fie ca sunteti producator, importator sau distribuitori de material e de constructii, portalul nostru va da posibilitatea sa va faceti cunoscut. Nu ratati aceasta sansa, inscrieti-va chiar acum!
 7. Geamuri Termopane Preturi
  Geamuri termopane preturi. Afla pretul unui geam de calitate, caracteristicile si firme care va pot oferi geamuri termopane.
 8. Piscine
  Piscine. Daca iti doresti o piscina informeaza-te despre optiunile pe care le ai cu privire la materiale, accesorii,intretinere. Nu in ultimul rand selecteaza cu atentie constructorul, o piscina e mai mult decat o groapa cu apa!
 9. Apartamente Cluj
  Apartamente Cluj. Apartamente spatioase cu 2 si 3 camere ,cu posibilitatea de achizitionare in rate va oferim spre cumparare. Vizitati situl nostru pentru informatii suplimentare privind asezarea complexului, spatierea apartamentelor, dotarile ...