Direct la continutul paginii »

A1 Recruitment & Temporary Employment

                  

Site-ul A1 Recruitment & Temporary Employment are urmatoarea prezentare:
Suntem o agentie de resurse umane specializata in servicii de recrutare-selectie si leasing de personal adresate companiilor mijlocii si mari din Romania si strainatate. Recrutam si punem la dispozitie angajati permanenti sau temporari pentru o arie vasta de posturi si domenii de activitate de la inginerie si productie la retail, logistica, servicii financiare, medicale si hoteliere.

Ca agentie de recrutare, va oferim servicii de recrutare de contingenta pentru orice posturi vacante urgente din compania dumneavoastra, precum si executive search pentru posturile strategice de management.

Ca agent de munca temporara inchiriem lucratori temporari debutanti sau cu experienta in: retail, industrie prelucratoare, banci, logistica, servicii medicale si hoteliere.

In orice proiect sau relatie parteneriala vom utiliza maximumul de competente si resurse de care dispunem pentru a oferi solutii cat mai adecvate cerintelor, bugetului si termenelor limita exprimate de clientii nostri.

Informatii relevante despre aceasta resursa: A1 Recruitment & Temporary Employment: leasing de personal, inchiriere forta de munca, agentie de recrutare, executive search - Suntem o agentie de resurse umane specializata in servicii de recrutare-selectie si leasing de personal adresate companiilor mijlocii si mari din Romania si strainatate. Recrutam si punem la dispozitie angajati permanenti sau temporari pentru o arie vasta de posturi si domenii de activitate de la inginerie si productie la retail, logistica, servicii financiare, medicale si hoteliere. Leasing de personal,inchiriere forta de munca, agentie de recrutare, executive search de la A1 Recruitment & Temporary EmploymentAceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: site:e-oferta.ro; A1 recruitment angajari; a1 recruitment temporary employment; cine a lucrat cu a1 recruitment; a1 recruitment locuri de munca strainatate; http://www.e-oferta.ro/directorweb/detalii-site/a1-recruitment-temporary-employment.html;

Viziteaza site-ul »

Imagine site


A1 Recruitment & Temporary Employment


Site-ul A1 Recruitment & Temporary Employment considera relevante pentru activitatea sa urmatoarele cuvinte: leasing de personal, inchiriere forta de munca, inchiriere personal, munca temporara, agentie de recrutare, firma de recrutare, firma de angajare, angajari, joburi, recrutare, recrutare personal, selectare personal
   Ai un site? Inscrie-l acum!

 • Inscrierea este GRATUITA!
 • Poti sa adaugi oricate
  site-uri doresti.
 • Adaugarea este rapida.
 1. Angajari, hr management, job hr, oferte munca, recrutare, resurse ...
  TESTARE PSIHOLOGICĂ • prevenirea şi reducerea stresului şi fluctuaţiei de personal TESTARE GRAFOLOGICĂ • pune accentul pe capacitatea de a conduce, de a lucra în echipă, de a-şi coordona acţiunile TESTARE POLIGRAF ...
 2. Consultanta resurse umane Timisoara
  Human Direct va asteapta pe str. Romulus nr. 8 pentru a va oferi servicii de selectie personal in Timisoara, team building in Timisoara, training Timisoara dar si cursuri de formare profesionala si consultanta in resurse umane in orasul Timisoara.
 3. Cum castigi bani
  Oferta : oportunitatea unui castig de bani substantial. Afacere pur şi simplu extrem de profitabila, fara investitii financiare. Inscriere gratuita, nu vinzi nimic, nu sunt costuri lunare sau anuale.
 4. Agentie de munca temporara
  Agentie de munca temporara cu servicii de angajare personal, plasare de personal si selectie de personal pentru locuri de munca in strainatate si in Romania. Agentie de munca temporara cu gestiune de resurse umane si leasing de personal.
 5. My Work Land
  Portal romanesc de recrutare, cu interfata si optiuni moderne pentru angajatori si candidati, optiuni avansate de filtrare si cautare, mesagerie interna, Video CV si multe alte surprize.
 6. Inscriere Oriflame in orasul tau
  Acest website inscrie reprezentanti oriflame, in toate judetele dupa teritoriul Romaniei. Urmand ca produsele sa fie ridicate de dvs de la cel mai apropiat sediu Oriflame sau sa vina acasa prin curier.
 7. Reprezentant Oriflame
  Websitul beautyflame.ro a aprut din dorinta de ai ajuta pe cei ce doresc sa devina reprezentanti Oriflame. Aici veti putea gasi informati cu privire la afacerea Oriflame, ofertele fiecarei campanii, cat si ce demersuri trebuie facute pentru a ...
 8. Locuri de munca in strainatate
  Aveti nevoie de un partener de incredere atunci cand vine vorba de locuri de munca in strainatate, acum va puteti baza pe experienta echipei noastre. Suntem o echipa tanara, dinamica, cu dorinta de a veni in intampinarea cerintelor pietei de ...
 9. Oriflame Inscrieri reprezentant Oriflame
  Aici veti putea gasi informati cu privire la afacerea Oriflame, cat si ce demersuri trebuie facute pentru a deveni reprezentant Oriflame. Produsele pot fi achizitionate de la Cosmetics Oriflame Romania SRL. Beneficiezi de 100% garantie pentru ...