Direct la continutul paginii »

Utilaj pentru granulareGalerie foto

Daca v-ati saturat de pierderile de furaje si doriti eficientizarea costurilor dar si o hrana mai buna pentru animale venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o solutie:
Granulatoare pentru furaje

Specialistii recomanda hrana granulata, ideala pentru nutritia zilnica si permite dozarea aportului necesar de vitamine si minerale iar uneori medicamente.

Pentru a va trimite OFERTA PERSONALIZATA avem nevoie sa ne precizati ce capacitate de productie va intereseaza, linie completa (tocare, granulare, ambalare)sau doar granulator.

V-AM CONVINS asadar CONTACTATI-NE! 

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

InfoTrans Expert SRLTransport international INFO TRANS EXPERT, furnizam solutii logistice complete de transport rutier intern si international pe camioane complete de la 1, 5T pana la 40T (megatrailer, lowdeck trailer) transporturi agabaritice. Incarcam marfa si in regim de GRUPAJ, utilaje cat si marfa generala. Cere o cotatie precizand tip marfa, dimensiuni, masa, punct incarcare/descarcare si te vei convinge de competitivitatea si promptitudinea noastra!!! Comercializam utilaje agricole: prese peletizat, ...

1220
 1. Utilaj pentru granularea furajului


  utilaj pentru granularea furajului - utilaj pentru granularea furajului pentru animale avantaje: - elimina pierderile de furaj - asimilare mai buna a hranei - folosirea unei retete proprii - depozitare facila Productie intre 50 kg/h si 2, 5t in ...

 2. Transport utilaje


  Transport utilaje - Transport utilaje cu trailer intern si international INFO TRANS EXPERT- low deck, megatrailer, platforma.Incarcam utilaje mici si in regim de grupaje.In cererea de oferta va rog sa precizati punct incarcare/descarcare, dimensiuni(exacte)si greutate. Raspundem prompt!

 3. Granulator furaje


  Granulator furaje - Granulator furaje, utilaj de presat furajele (sfecla, faina, porumb etc vitamine) transformandu-le in GRANULE. Capacitati de productie intre 50 si 2500kg/h, pentru uz domestic cat si pentru uz industrial. Furajul nu se mai pierde in consumul animalelor si astfel consumul se va realiza in ...

 4. Utilaj brichete de rumegus


  Utilaj brichete de rumegus - utilaj brichete de rumegus Vezi presa in lucru. In film sunt brichete carbonizate, pot fi folosite la seminee deoarece ard fara fum. Brichete au diametrul intre 5 si 10 cm. Cere oferta ACUM!

 5. Presa brichetat resturi vegetale


  Presa brichetat resturi vegetale - Presa brichetat resturi vegetale capavcitati intre 120 kg/h si 400 kg/h. Vezi presa lucrand.

 6. Granulator furaje


  Granulator furaje - Granulator furaje - pentru uz domestic sau industrial, capacitati incepand de la 80kg/h pana la 2400gk/h. Cere oferta personalizata precizand capacitate dorita. Transportul la destinatie gratuit.Furajul nu se mai pierde in consumul animalelor si astfel consumul se va realiza in proportie de 100%.

Vizualizare profil companie: InfoTrans Expert SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: utilaje pentru granularea furajelor; granulare cereale iasi; presa brichete paie; utilaje furaje concentrate; utilaje pentru granularea cerealelor; UTILAJ PT BRICHETE DIN PAIE; utilaje pt granulare furajelor; peletizarea granularea cerealelor; presa pentru granula furaje; utilaj pentru granulare; oferta granulator medicamente;