Direct la continutul paginii »

Turnicheti TripodGalerie foto

1. Turnichet compact tip tripod
• conceput pentru aplicatii de exterior (adapostite) sau in cazurile in care valorile de temperatura nu pot fi controlate
• sistemul de termocontrol incorporat mentine temperatura in interiorul carcasei turnichetului la nivelul prestabilit
• temperatura de operare: -40 �~+40 �C
• telecomanda cu sursa de alimentare incorporata
• afisaj LED pentru indicarea starii si directiei
• deblocare manuala cu cheia
O carcasa suplimentara poli-zincata, rezistenta la coroziune asigura de asemenea rezistenta la intemperii si expunere exterioara. Carcasa turnichetului este sigilata.

2. Turnichet compact tip tripod
• conceput pentru aplicatii de interior • temperatura de operare: +1 �~+40 �C disponibil in 3 variante de culoare:
- otel, efect mica, perlat, culoare bej
- otel, efect mica, perlat, culoare gri
- otel, vopsea de inalta calitate, lacuita, culoare negru lucios
Senzorii pentru rotatia bratelor urmaresc trecerile prin turnichet pentru a asigura o numarare exacta de intrari in sistemele de control al accesului, pentru generarea de rapoarte.
Dupa fiecare trecere, bratele barierei revin automat la pozitia initiala, prin miscari usoare, cursive, gratie amortizorului.
Turnichetii sunt actionati de panoul de comanda de la distanta. Unitatea de comanda poate fi in varianta standard, sau in varianta modificata cu o interfata ce permite controlul turnichetului direct de la PC. Posibilitatea conectarii turnichetilor la iesirile pe releu ale diferitelor tipuri de controloare permite integrarea lor in sistemele de control al accesului.

3. Box Tripod disponibil in 3 variante de culoare:
- otel, efect mica, perlat, culoare gri
- otel, vopsea lacuita, culoare negru lucios
- otel inoxidabil, lucios
Turnichetii pot fi dotati suplimentar cu brate anti-panica (exclusiv pentru aplicatiile de interior).
Aceste brate anti-panica, prin mecanismul de coborare a barierei, permit accesul liber in cazuri de urgenta, fara a mai fi nevoie de chei sau instrumente speciale suplimentare. In conditiile normale, aceste brate functioneaza similar cu barierele clasice.
Turnichetii de acest tip asigura 5 moduri de operare, putand fi utilizati pentru treceri bidirectionale simple sau multiple.
Dupa fiecare acces, bratele barierei revin automat la pozitia initiala. Amortizorul asigura o revenire cursiva, usoara.
Senzorii pentru rotatia bratelor urmaresc trecerile prin turnichet pentru a asigura o numarare exacta de intrari in sistemele de control al accesului, in scopul generarii de rapoarte.
Moduri de operare setabile de la nivelul panoului de comanda:
• Trecere simpla in directia stabilita
• Treceri bidirectionale simple
• Trecere libera in directia stabilita
• Intotdeauna liber
• Intotdeauna blocat

Compania noastra va poate oferi o gama foarte larga de produse in concordanta cu nevoile dvs.
www.sharkssecurity.ro

Pentru o estimare exacta a costului, cereti o oferta!

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Sharks Security SRL  Sharks Security este o societate licențiată în domeniul tehnicii de securitate electronica si mecanică de peste 8 ani, care oferă consultanţă, proiectare, instalare, service şi mentenanţă pentru: alarmare împotriva efracţiei protecţie perimetrală supraveghere video control acces şi pontaj interfonie şi video-interfonie semnalizare, alarmare şi alertare in caz de incendiu desfumare şi trape de fum motorizate iluminat ...

107
 1. Turnicheti Rotor


  Turnicheti Rotor - 1. Turnichetul de tip rotor poate lucra in mai multe moduri, stabilite de la panoul de comanda, si este destinat trecerilor bidirectionale, simple sau multiple. Trecerea poate fi controlata in ambele sensuri. Moduri de operare setabile la nivelul panoului de comanda: • Trecere simpla in ...

 2. Buton de urgenta de tavan pentru spitale sau hoteluri


  Buton de urgenta de tavan pentru spitale sau hoteluri - Buton de urgenta de tavan (cu led dublu) pentru toalete. Utilizabil atat in spitale cat si in hoteluri. Compania noastra va poate oferi o gama foarte larga de produse si servicii in concordanta cu nevoile dvs.  

 3. Terminal de pontaj cu cititor


  Terminal de pontaj cu cititor - 1. Terminal de pontaj cu cititor amprenta Caracteristici generale: - 2000 utilizatori - 50.000 inregistrari cu data/ora - stand-alone sau in retea - soft pontaj cu schimburi - 16 tipuri de state de plata programabile - cod muncitor 6 digiti - mesaj ...

 4. Stalp automat limitare acces


  Stalp automat limitare acces - Stalp automat Caracteristici generale: - inaltime (la suprafata) 500mm - diametru 200mm - din otel vopsit electrolitic - motor 24VAC - pentru uz intensiv - rezistenta la impact 15.000J - rezistenta la rupere 200.000J - timp de ridicare 4 ...

 5. PROIECTARE sisteme de alarmare impotriva efractiei


  PROIECTARE sisteme de alarmare impotriva efractiei - Sharks Security SRL este licenţiată de IGP pentru a proiecta, instala şi întreţine sisteme de alarmare împotriva efracţiei.

 6. PROIECTARE sisteme detectie si avertizare incendiu


  PROIECTARE sisteme detectie si avertizare incendiu - Sharks Security SRL este autorizată de IGSU pentru proiectarea, instalarea şi întreţinerea sistemelor şi instalaţiilor de semnalizare, alarmare şi alertare în caz de incendiu.

Vezi Turnicheti Tripod in catalogul online de produse al Sharks Security SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Sharks Security SRL