Direct la continutul paginii »

Sisteme de ridicare a barierei - Bariere autoGalerie foto

Barierele reprezintă soluţia ideală pentru controlul tranzitului auto în zonele de staţionare, de parcare, în pasajele private sau din jurul spaţiilor de locuit, chiar şi în cazul unui trafic intens.
Sunt alcătuite dintr-un corp motor şi o centrală de comandă, protejate de un înveliş exterior din diferite materiale, în general din oţel inox pentru a rezista şi în condiţii meteo critice, cum ar fi de exemplu în zone cu trafic intens sau în apropierea mării.
Motorizările sunt disponibile atât cu alimentare de 230 V cât şi alimentare de 24 vdc, pentru a garanta funcţionare şi siguranţă optimă, fiind ideale în cazul automatizărilor pentru parcări private sau publice cu trafic intens pe timpul zilei.
Alegerea modelului de barieră automată depinde de lăţimea pasajului de trecere şi de scopul utilizării.

1. Ireversibil, 230 VAC, motor 24 Vdc. Brat modular, din 3 bucati de 1 m, cu cauciucuri de protectie; carcasa din otel zincat si vopsit, placa de fixare nu este inclusa; dispozitiv de semnalizare cu lumina intermitenta care garanteaza o vizibilitate optima a semnalului luminos.
Cand sistemul nu functioneaza intra in stand-by, reducand consumul.
Functioneaza in caz de intrerupere a curentului prin baterii optionale dispuse ininteriorul motorului.

2. Pentru parcari de tip privat, public si industrial supuse unui trafic intens de vehicule. Bariere electromecanice cu encoder.
- Pentru bare pana la 4 m (6m), ireversibil 230 VAC, motor 24 Vdc, cu cutie din otel galvanizat si vopsit sau otel inox satinat.
Functii exclusive:
- inchidere imediata dupa trecerea vehiculului;
- doua tipuri de semnalizari luminoase;
- test automat al dispozitivelor de siguranta la inceputul fiecarei manevre;
- intrarea ALT (STOP) cu rezistenta constanta pentru legatura muchiei sensibile de ultima generatie;
- contor pentru manevre si programare prag de avertizare intretinere;

3. Pentru parcari de tip privat, public si industrial. Utilizare intensa. Bariere electromecanice 24 Vdc, viteza reglabila si dispozitiv de siguranta antistrivire.
- pentru bare pana la 4 m (6m), ireversibil 230 VAC, motor 24 Vdc, cu cutie din otel zincat si galvanizat sau otel inox satinat, placa suport de baza ancorare in dotare.
Sistem de deblocare cu cheie protejat, usor de utilizat.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Sharks Security SRL  Sharks Security este o societate licențiată în domeniul tehnicii de securitate electronica si mecanică de peste 8 ani, care oferă consultanţă, proiectare, instalare, service şi mentenanţă pentru: alarmare împotriva efracţiei protecţie perimetrală supraveghere video control acces şi pontaj interfonie şi video-interfonie semnalizare, alarmare şi alertare in caz de incendiu desfumare şi trape de fum motorizate iluminat ...

25
 1. Porti antifurt magazine


  Porti antifurt magazine - Un sistem de porti antifurt pentru magazine este compus din: -poarta antifurt (1,2,3 antene) -detasator taguri -dezactivator etichete adezive -taguri - etichete rigide (diferite tipuri in functie de tipul produselor) -etichete adezive (diferite tipuri in functie de tipul ...

 2. Poarta antifurt magazin - Strong


  Poarta antifurt magazin - Strong - Utilizarea inteligenţei digitale de mare viteză Inteligenţa de analizare si filtrare a semnalelor pentru evitarea alarmelor false. Utilizarea tehnologiei de control AGC si Motion Noise. Detecţie eronată aproape zero. Flexibilitate maximă, timp de reacţie scurt, consum de energie ...

 3. Poarta antifurt magazin Economy Line


  Poarta antifurt magazin Economy Line - - design economic, material plastic - frecvenţă de operare: 8.2 MHz - alarma optica si sonora - flexibilitate maximă - consum de energie redusă - distanţa maximă între două antene este 1.2m (etichete flexibile) / 1.6m(etichete detaşabile) - dimensiuni ...

 4. Tag pentru porti antifurt magazine Hard


  Tag pentru porti antifurt magazine Hard - Mini square tag 8.2MHz pentru distanţă între antene până la 1,5 m Culori: gri DIMENSIUNI 48 x 42 mm Livrare cu ace de prindere Compania noastra va poate oferi o gama foarte larga de produse in concordanta cu nevoile dvs.

 5. Tag antifurt Large square tag


  Tag antifurt Large square tag - Large square tag 8.2MHz pentru distanţă între antene până la 1,7 m DIMENSIUNI 70 x 58 mm Compania noastra va poate oferi o gama foarte larga de produse in concordanta cu nevoile dvs. www.sharkssecurity.ro Pentru o estimare exacta a ...

 6. Tag antifurt Blister tag


  Tag antifurt Blister tag - Blister tag 8.2MHz -Ideal pentru agăţarea produselor - pentru distanţă între antene până la 1,5 m Culori: gri DIMENSIUNI 58 x 55 x 27mm Livrare cu ace de prindere Compania noastra va poate oferi o gama foarte larga de produse in concordanta cu nevoile dvs.

Vezi Sisteme de ridicare a barierei - Bariere auto in catalogul online de produse al Sharks Security SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Sharks Security SRL