Direct la continutul paginii »

Set coafura - frizerie BIGGalerie foto

Set mare pentru coafura - frizerie compus din:
* Foarfeca de tuns de 5,5
* Foarfeca de filat de 5,5
* 5 piepteni modele diferite
* Pulverizator x 1 buc
* Pelerina (mantila) din material textil
* Rola gulerase frizerie (100 bucati pretaiate)
* Pamatuf din par natural - 18 cm

Acest set este recomandat persoanelor care incep cursurile de coafura - frizerie, persoanelor care profeseaza dar si celor care le folosesc acasa.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Diart Mp SRLSocietatea noastra DIART PROFESSIONAL este importator si distribuitor al celui mai mare concern de producatori din EUROPA. Obiectivul nostru principal este de a identifica nevoile colaboratorilor nostrii si de a le pune la dispozitie in permanenta o gama variata de produse si accesorii pentru profesionisti.  

32
 1. Set coafura - frizerie


  Set coafura - frizerie - Set mic pentru coafura - frizerie compus din: * Foarfeca de tuns de 5,5 * Foarfeca de filat de 5,5 * 4 piepteni modele diferite * Pulverizator Acest set este recomandat persoanelor care incep cursurile de coafura - frizerie, dar si celor care le folosesc acasa.

 2. Masina De Tuns Moser Class 45


  Masina De Tuns Moser Class 45 - Cea mai fiabila masina de tuns de mare putere: 45 W pe cablu, cu 2 trepte de viteza si motor DC: 2400/3000 rpm. Racire optimizata si filtru de aer detasabil. Cutite din otel inoxidabil, cablu lung de 3 m, Greutate 520 Gr. Special indicata pentru frizerii cu volum mare de lucru. Nu este prevazuta cu ...

 3. Masina de Tuns Moser PRIMAT


  Masina de Tuns Moser PRIMAT - Masina de tuns MOSER PRIMAT - 15W, pe fir cu motor de 3000 rpm, cutite din otel inoxidabil, cablu de 3 m, greutate 620 gr, 2 gratare de 4,5 si 9 mm.

 4. Scaun coafura Komfort


  Scaun coafura Komfort - Scaun coafura cu pompa hidraulica blocabila cromata si baza stea metalica. Culoarea: neagra.

 5. Unitate de Spalare


  Unitate de Spalare - Unitate de spalare cu bazin din ceramica alba, tapiterie din piele ecologica. Culoare disponibila: scaun negru si bazin alb. Disponibil si cu scaun negru si bazin negru.

 6. Scafa BIG BASIN - Unitate spalare


  Scafa BIG BASIN - Unitate spalare - Scafa portabila reglabila; Cu bazin foarte mare. Reglare pe inaltime si fata-spate. Se poate atasa robinet si dus retractabil (are marcat locul unde se poate face gaura pt robinet). Contine racord de scurgere si sita. Productie: Italia. Culori disponibile: Argintiu

Vizualizare profil companie: Diart Mp SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: scafa portabila; set coafura - frizerie big set coafura - frizerie big;