Direct la continutul paginii »

Penar mic dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO ColorfulGalerie foto

Penar complet echipat, cu design Colorful. Contine: 2 pixuri, 1 creion, radiera, ascutitoare, foarfeca si 12 creioane colorate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

19
 1. Penar mic dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Color


  Penar mic dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Color - Contine rechizite pentru scoala. 2 pixuri, 1 radiera, 1 ascutitoare, 4 rigle, 1 foarfeca, 12 creioane colorate, 10 carioci si 1 creion.

 2. Penar mare dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Colorful


  Penar mare dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Colorful - Penar mare dublu, cu doua fermoare. Cu doua compartimente echipate cu 2 pixuri, 1 radiera, 1 ascuitoare, foarfec[, 8 creioane colorate, rigla, 2 echere, 1 raportor, 18 carioci, 18 creioane colorate.

 3. Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Magos y Brujas


  Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Magos y Brujas - Decorare cu matrita. Cutia Witches and Wizards contine: 10 markere pentru matrita, 4 coli de hartie decorate, instructiuni de folosire.

 4. Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Piratas al abordaje


  Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Piratas al abordaje - Accesorii de pirati din lemn pentru decorat. Cutia Pirates on the Attack contine: 3 inele de chei din lemn, 1 umeras de usa, 12 markere Alpino, instructiuni de folosire.

 5. Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Glitter Princess


  Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Glitter Princess - Printese pentru a fi decorate cu sclipici. Cutia Glitter Princess contine: 4 coli hartie cu printese, 1 sablon cu printesa, 6 lipiciuri cu sclipici neon, 1 borcan cu lipici, 1 pensula, 2 pliculete cu pudra cu sclipici (albastra si argintie), instructiuni de folosire.

 6. Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Munecas Japonesas


  Cutie cu articole creative pentru copii, ALPINO ArtKid Munecas Japonesas - Creeaza papusi prin origami. Cutia Japanese Dolls contine: 12 coli hartie cu model, 4 coli hartie, 2 coli hartie adeziva cu accesorii, 1 lipici de 10 gr, instructiuni de folosire.

Vezi Penar mic dublu, cu fermoar, echipat, ALPINO Colorful in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL