Direct la continutul paginii »

Oglinda "Coca-Cola 5 Cent"Galerie foto

Oglinda a carei imagine te imbie sa iti astamperi setea cu un pahar de Coca Cola racoritoare si delicioasa. Un cadou perfect pentru amatorii de petreceri si detinatorii unui bar cu aer nostalgic.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Focus Computer SRLLa prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care ...

63
 1. Magnet


  Magnet "First Aid" - Magnet ce se potriveste oricarei persoane ce face parte din tagma medicilor, celor care ajung destul de des pe la "Urgenta" si, nu in ultimul rand, pasionatilor de obiecte cu aer nostalgic.

 2. Cutie metalica de buzunar


  Cutie metalica de buzunar "Lunch Box" - Cutie ce contine "pranzul unui super model" - bomboane mentolate. Pentru aspirantele la titlu si pentru persoane cu simtul umorului, poate fi un cadou super simpatic.

 3. Carte postala metalica


  Carte postala metalica "Marea Britanie" - Carte postala prezentand drapelul Marii Britanii. Un dar potrivit atat pentru cei legati in orice fel de Anglia cat si pentru colectionari de obiecte de acest tip.

 4. Calendar metalic de birou


  Calendar metalic de birou "John Deere Farm" (10/14cm) - Calendar metalic universal, de birou, prezentand o secventa din viata la ferma si avand pe fundal unul din utilajele John Deere. Un cadou simbolic pentru cei care au legatura cu brandul mentionat, pentru cei care indragesc viata la tara sau, pur si simplu, pentru amatorii de obiecte cu aer nostalgic.

 5. Suport lumanare in forma de prajitura


  Suport lumanare in forma de prajitura - Suportul de lumanare pentru o zi de nastere poate sa aiba chiar forma unor prajituri. Aceste suporturi de lumanare pot decora mese festive.

 6. Suport clips prajitura


  Suport clips prajitura - Acest suport este destinat cartilor de vizita la mese festive. Se poate folosi si ca suport pentru poze sau notite. Iti vine sa le mananci.

Vezi Oglinda "Coca-Cola 5 Cent" in catalogul online de produse al Focus Computer SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Focus Computer SRL