Direct la continutul paginii »

Multifunctional Canon i-SENSYS MF4890dwGalerie foto

Adaugati o nota profesionala cu aceasta multifunctionala compatibila pentru conectarea prin Wi-Fi si la retea, aceasta multifunctionala compacta laser monocroma este ideala pentru partajare din orice punct al casei sau al biroului. Usor de utilizat, cu productivitate crescuta la imprimare, copiere si scanare automata fata-verso.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

2
 1. Multifunctional Canon i-SENSYS MF4870dn


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF4870dn - Aceasta multifunctionala laser monocroma pregatita pentru conectarea la retea este ideala pentru grupurile de lucru mici. Dispunand de imprimareautomata fata-verso, afisaj pivotant si taste functionale one-touch, este stimulatorul perfect al productivitatii.

 2. Imprimanta Foto Canon PIXMA PRO-10


  Imprimanta Foto Canon PIXMA PRO-10 - Imprimanta Foto Canon PIXMA PRO-10 A3+ cu 10 cerneluri, va ajuta sa produceti materiale imprimate vandabile, la calitate degalerie. Imprimanta ofera materiale imprimate profesionale de exceptie in culori si alb-negru, suport media versatil si conectivitate sporita.

 3. Multifunctional Canon i-SENSYS MF4780w


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF4780w - Pregatita pentru conectare prin Wi-Fi si la retea, aceasta multifunctionala laser monocroma se poate accesa liber din orice punct al casei sau al biroului. Rapida, usor de utilizat si eficienta energetic, este stimulatorul ideal al productivitatii.

 4. Multifunctional Canon i-SENSYS MF4750


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF4750 - Imprimanta, copiator, scaner si fax laser compact, monocrom, pentru spatii mici. Multifunctionala perfecta pentru casele si birourile mici care au nevoie de un dispozitiv rapid, eficient energetic si usor de utilizat.

 5. Multifunctional Canon i-SENSYS MF4730


  Multifunctional Canon i-SENSYS MF4730 - Imprimanta, copiator si scaner compact, alb - negru. Designul elegant si usor de utilizat, cu panoul pivotant si tastele functionale one-touch o fac perfecta pentru utilizarea acasa sau intr-un birou mic.

 6. Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 6525 e-All-in-One


  Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 6525 e-All-in-One - Multifunctional HP Deskjet Ink Advantage 6525 e-All-in-One este ideal pentru utilizatorii care doresc s#259; imprime acas#259; fotografii de calitate premiumutilizacirc;nd cerneluri cu costuri reduse #351;i s#259; beneficieze de o selec#355;ie de op#355;iuni de imprimare mobil#259; #351;i de comoditatea utiliz#259;rii ...

Vezi Multifunctional Canon i-SENSYS MF4890dw in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL