Direct la continutul paginii »

Marmura Callacata Lilac Polisata 60x30x2cmGalerie foto

NOU! PROMOTIE! Un produs exceptional la un pret fenomenal! Acest model de marmura a inebunit Europa prin frumusetea si exclusivitatea sa! Livrare nationala in doar 24/48h!
Caracteristici:
Rezistenta superioara si densitatea crescuta fac din acest produs o investitie excelenta; culori si detalii cu luciu vibrant sunt frumos decupate in placi cu dimensiunile de 30x60x2 cm, care suporta bine uzura cauzata de utilizarea indelungata.

Utilitate:
Cu detalii naturale bogate, Marmura Callacata Lilac Polisata epateaza prin aspectul sofisticat rezultat din imbinarea tonurilor alb si mov. Marmura se preteaza atat placarii orizontale, cat si verticale, in spatii precum holurile, baile si bucatariile, desi multi o prefera in realizarea bailor, a panourilor protectoare din spatele blaturilor, data fiind frumusetea clasica universala si rezistenta deosebita.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

PIATRAONLINEPIATRAONLINE este o afacere de familie ce a inceput in anul 2007, astazi fiind unul din principalii importatori de piatra naturala din Romania. Avem o reputatie recunoscuta pentru  calitate, management de proiect, fiabilitate si servicii personalizate. Suntem in prim – planul industriei de travertin si marmura avand stocuri foarte mari,stocuri ce provin din cele mai frumoase si calitative cariere din toata lumea. Echipa noastra  este incantata de ceea ce face si ...

7
Firma PIATRAONLINE nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vezi Marmura Callacata Lilac Polisata 60x30x2cm in catalogul online de produse al PIATRAONLINE sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: PIATRAONLINE Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: asociatie, ong, forum, blog;