Direct la continutul paginii »

Manusi din piele de bovina monocoloraGalerie foto

Manusi din piele monocolora,

Manusi realizate integral din piele de bovina monocolora. Marimea 10. Varianta economica.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

1
 1. Manusi din piele


  Manusi din piele - Manusi realizate din piele de bovina. Dublura din piele pentru index si palma. Manseta din piele spalt. Lungime 28 cm. Marime 10.

 2. Manusi de protectie din piele de bovina


  Manusi de protectie din piele de bovina - Manusi de protectie, Manusi hidrofuge din piele spalt de bovina. Se utilizeaza in medii umede si uleioase. Manseta elastica. Lungime 25 cm. Grosime 0,8 - 1,1 mm. Marimi 8-11

 3. Manusi sudura


  Manusi sudura - Manusi din piele pentru sudura,Manusi din piele de bovina, tratate antitermic. Utilizate pentru sudura MIG (metal gaz inert),TIG, Arc, protectie pentru caldura radianta. Dosul manusii este confectionat din Kevlar aluminizat. Lungime 36 cm. Marimi 10-11.

 4. Manusi de protectie la sudura


  Manusi de protectie la sudura - Manusi protectie la sudura,Manusi pentru sudor utilizate pentru sudura Mig, Arc. Realizate din piele spalt de bovina. Intaritura dubla pe palma si degetul mare. Interior dublat cu tesatura de bumbac. Cusaturi duble din Kevlar. Marimi 8-10.

 5. Manusi de securitate pentru sudura


  Manusi de securitate pentru sudura - Manusi de securitate sudura, Manusi pentru sudor utilizate pentru sudura Mig, Arc. Realizate din piele spalt de bovina. Intaritura dubla pe palma si degetul mare. Interior dublat cu tesatura din bumbac. Grosime 1,2 - 1,4 mm. Marimi 9-10.

 6. Manusi speciale pentru sudura


  Manusi speciale pentru sudura - Manusi de sudura,Manusi pentru sudor utilizate pentru sudura Mig, Arc. Manusi realizate din piele spalt de bovina ignifugata. Culoare rosie Captuseala din bumbac. Lungime 35 de cm. Marimi 11.

Vezi Manusi din piele de bovina monocolora in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency