Direct la continutul paginii »

Laveta microfibra


# Laveta universala cu microfibra. # Dimensiuni: 40 x 40 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

20
 1. Lavete umede 3 buc/set


  Lavete umede 3 buc/set - # Curata si usuca repede si usor orice suprafata din bucatarie: faianta, masa, scaune etc., fara a lasa urme. # Dimensiuni: 15 x 18 cm. # Ambalare: 3 buc./set.

 2. Lavete universale 3 buc/set


  Lavete universale 3 buc/set - # Lavete rezistente, foarte absorbante. # Excelente pentru utilizare uscata. # Ideale in bucatarie, baie sau pe alte suprafete.# Ambalare: 3 buc./set.

 3. Manusi menaj L


  Manusi menaj L - # Manusi menaj din latex. # Disponibile in culoare portocalie.# Marime: L

 4. Manusi menaj M


  Manusi menaj M - # Manusi menaj din latex. # Disponibile in culoare portocalie.# Marime: M

 5. Bureti vase 2buc/set - CLEANEX


  Bureti vase 2buc/set - CLEANEX - # Bureti abrazivi, extra rezistenti, pentru utilizari repetate. # Curata eficient oale, tacamuri, suprafete din ceramica si marmura.# Ambalare: 2 buc./set.

 6. SANO SUSHI MANUSI LATEX (100) M ; L ; S


  SANO SUSHI MANUSI LATEX (100) M ; L ; S - 100 buc (50 perechi)/tipla manusi universale, de unica folosinta, pudrate protectia pielii; pudra impiedica transpiratia mainilor la utilizare. Masuri: S M L !

Vezi Laveta microfibra in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL