Direct la continutul paginii »

Lansator de rachete Mobile Laucher Cobi Small Army


Jucarie constructie lansator rachete tractat de camion. Setul contine 200 de piese.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

8
 1. Ambarcatiune Thunder  Cobi Small Army


  Ambarcatiune Thunder Cobi Small Army - Jocuri constructie-Ambarcatiune usoara de razboirapida, cu chila blindata, prevazuta cu sistem de teledetectie si mitraliera semi-automata. Setul contine 150 de piese.

 2. Avion militar Invader pentru sustinere infanterie  Cobi Small Army


  Avion militar Invader pentru sustinere infanterie Cobi Small Army - Jucarie constructie Avion militar Invader. Model la scara al unui avion de atac de mici dimensiuni pentru sustinerea infanteriei, cu elice, cockpit deschis si 4 mitraliere automate de calibru mic. Setul contine 100 de piese.

 3. Spider  Cobi Small Army


  Spider Cobi Small Army - Masina militara Spider cu tunuri anti-aeriana, roti groase pentru teren accidentat si cabina inchisa, iluminare suplimentara si echipament pentru saparea transeelor. Setul contine 100 de piese.

 4. ATV militar si Tun  Cobi Small Army


  ATV militar si Tun Cobi Small Army - Jucarie constructie ATV militar si Tun. Model la scara al unui ATV dotat cu aruncator degrenade, care remorcheaza un tun de calibru mic montat pe un car de tractare cu 2 roti. Setul contine 100 de piese.

 5. Masina militara Pickup pentru transport si distributie  Cobi Small Army


  Masina militara Pickup pentru transport si distributie Cobi Small Army - Jucarie constructie masina militara Pickup. Model la scara al unei masini militare folsita in transportul si distributia diverselor utilitati, dotata cu mitraliera semiautomata, deplasare pe roti. Setul contine 75 piese.

 6. Masina militara Traper  Cobi Small Army


  Masina militara Traper Cobi Small Army - Jucarie constructie masina militara Traper. Model la scara al unei masini militare folosite in conditii grele de iarna, dotata cu mitraliere semiautomate, antitanc si antiaeriana, cu deplasare pe talpi si roti. Setul contine 75 piese.

Vezi Lansator de rachete Mobile Laucher Cobi Small Army in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL