Direct la continutul paginii »

Lada zestreGalerie foto

Lada de zestre face parte din Colectia Miniaturi de Portelan, datorita dimensiunilor pe care le are. Este din lemn, decorata fidel originalului. Pentru ca este "lada de zestre" putem depozita in ea... un card bancar! Incape perfect!

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Focus Computer SRLLa prima vedere poate parea inutil inca un magazin de cadouri. La o privire mai atenta, nu este inutil absolut deloc un magazin de cadouri-grozave. Nu se intampla des sa primesti un cadou despre care sa exclami ca este grozav, sa fii pur si simplu impresionat! Filozofia noastra consta in convingerea pe care o avem, ca un cadou pentru a fi remarcat, nu trebuie sa coste o avere. Un cadou trebuie sa fie expresiv, sa transmita un mesaj, sa aiba o anumita semnificatie. Am o prietena care ...

52
 1. Fotoliu


  Fotoliu - Fotoliul este piesa de rezistenta a oricarei garnituri de mobila cu care dorim sa amenajam un spatiu pentru conversatie. Acest fotoliu in miniatura este reconfortant.

 2. Bust croitor


  Bust croitor - Daca ne-am dorit vreodata piesa din lemn pe care croitorii o folosesc in munca lor, ca suport pentru rochia ce se naste din mainile lor, ne putem face acest cadou. Nu ocupa spatiu mult, inaltimea lui este de 12cm.

 3. Termometru Vintage


  Termometru Vintage - Termometru metalic, magnetic, decorat vintage, in 3 variante: cu flori si cu o pasare. Pe un suport metalic este atasat indicatorul cu substanta termosensibila. Poate fi un cadou grozav alaturi de ceasul din aceeasi gama.

 4. Termometru


  Termometru "We can do it!" - Termometru ce poate fi un cadou daruit femeilor puternice sau aspirantelor la titlu datorita mesajului din binecunoscuta imagine "We can do it!" a lui Howard Miller, ce prezinta o femeie echipata de munca, cu expresie hotarata si chiar un pic amenintatoare.

 5. Termometru


  Termometru "Route 66" - Avand ca fundal o parte din harta SUA si cap de afis o superba motocicleta albastra, acest termometru nu este numai un cadou functional dar si decorativ. Util in orice perioada a anului, poate fi foarte apreciat de nostalgici si iubitori de aventura.

 6. Termometru


  Termometru "Marilyn Monroe" - Termometru de camera ce prezinta in medalion portretul lui Marilyn Monroe. Este un cadou perfect atat pentru barbati cat si pentru femei, care valorizeaza ceea ce reprezinta Marylin Monroe in cinematografie.

Vezi Lada zestre in catalogul online de produse al Focus Computer SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Focus Computer SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: lada de lemn; lada zestre miniatura;