Direct la continutul paginii »

Joc volei pentru piscina de la IntexGalerie foto

Un joc de volei, gonflabil, pe care il puteti folosi in piscina pentru a va distra cu prietenii.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

262
 1. Piscina gonflabila Fast Set 244 x 66 cm de la Bestway


  Piscina gonflabila Fast Set 244 x 66 cm de la Bestway - Esti norocos daca ai o gradina mare indeajuns cat sa poti pune o piscina de 2.5m de la Bestway. In ciuda marimi este foarte usor de asamblat. 

 2. Piscina gonflabila Fast Set 366 x 91 cm de la Bestway


  Piscina gonflabila Fast Set 366 x 91 cm de la Bestway - Esti norocos daca ai o gradina mare indeajuns cat sa poti pune o piscina de 3,6m de la Bestway. In ciuda marimi este foarte usor de asamblat.

 3. Race Car Boat de la Bestway


  Race Car Boat de la Bestway - Masina gonflabila de cursa. Copii tai o sa se distreze conducand-o in piscina!

 4. Mini piscina gonflabila de la Bestway


  Mini piscina gonflabila de la Bestway - Minipiscina gonflabila pentru copii.

 5. Piscina gonflabila Fast Set 305 x 76 cm de la Bestway


  Piscina gonflabila Fast Set 305 x 76 cm de la Bestway - Esti norocos daca ai o gradina mare indeajuns cat sa poti pune o piscina de 3m de la Bestway. In ciuda marimi este foarte usor de asamblat. 

 6. Distrugator de tantari de la Generic


  Distrugator de tantari de la Generic - Aparat electric pentru distrugerea insectelor zburatoare. Foloseste lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare si le omoara prin electrocutare.

Vezi Joc volei pentru piscina de la Intex in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: intex piscina romania; piscina de la mall; volei la mall; volei in piscina; joc intex;