Direct la continutul paginii »

Joc TiraspolGalerie foto

Cinci jocuri intr-unul singur: sah, moara, table, solitaire, x si o.

Dimensiuni cadou: 114 x 112 x 20 mm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

34
 1. Trusa manichiura


  Trusa manichiura - Trusa de manichiura cu oglinda, cu 4 piese.Dimensiuni cadou: 107 x 77 x 19 mm.Trusa de unghii se poate personaliza cu un scurt mesaj gravat.Termen de executie: 3 zile lucratoare.

 2. Ceas cu rama foto


  Ceas cu rama foto - Ceas electronic cu rama foto.Dimensiuni ceas: 177 x 175 x 19 mm.Dimensiune poza: 13x9cm.

 3. Set pentru drumetii


  Set pentru drumetii - Set compus din busola, cutit cu multe accesorii si o lanterna, totul intr-o cutie eleganta de aluminiu.Cutia se poate personaliza prin gravura laser cu un scurt mesaj.Dimensiuni:195 x 77 x 33 mm.Termen de executie cadou: 3 zile lucratoare.

 4. Trusa de manichiura


  Trusa de manichiura - Trusa de manichiura din 6 piese.La exterior trusa de manichiura se poate personaliza cu un scurt mesaj gravat.Dimensiuni: 150 x 89 x 24 mm.Termen de executie cadou: 3 zile lucratoare.

 5. Ceas solar cu turbina


  Ceas solar cu turbina - Ceas solar cu turbina de vant: un ceas de birou cu design modern si elegant.Ceasul se poate personaliza cu un scurt mesaj gravat.Dimensiuni cadou: 230 x 125 x 105 mm.

 6. Pomisor din turcoaz


  Pomisor din turcoaz - Pomisor din pietre semipretioase: turcoaz, cristal de stanca si jad verde. Pomisorul poate fi personalizat prin atasarea unei placute metalice gravate cu un scurt mesaj: un excelent cadou pentru ea!Pomisorul are 14cm inaltime.

Vezi Joc Tiraspol in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL