Direct la continutul paginii »

Invertor auto 300W de la ONSGalerie foto

Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu DC in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mall Delivery Line SRLMall Delivery Line SRL va ofera cMall.ro - magazin online cu o gama variata de produse la preturi speciale si livrare imediata din stoc, simplu, comod si eficient toate la un click de casa ta. Oferim clientilor nostri produse cu livrare prin Posta Romana sau prin curier rapid oriunde in Romania cu plata directa sau prin sistem ramburs.  Te-ai saturat de cozile interminabile, de aglomeratia si de caldura din magazine? Te-ai saturat de carat pungi pline de produse de la masina pana in ...

483
 1. Invertor auto 160W de la Deli


  Invertor auto 160W de la Deli - Invertorul este un dispozitiv care transforma curentul continuu DC in curent alternativ AC asigurand frecventa de 50Hz. Acest invertor face conversia tensiunii de 12V (de la bricheta masinii) la tensiune 220V 

 2. Husa masaj BYS-228 de la Generic


  Husa masaj BYS-228 de la Generic - Husa pentru masaj poate fi folosita atat in masina cat si acasa sau la birou. Are 3 zone de masaj, 2 trepte de intensitate setabile pe fiecare zona de masaj in parte, incalzire in zona lombara. Alimentare duala: priza auto (bricheta) si priza 220V.

 3. Suport Smart de la Fly


  Suport Smart de la Fly - Suportul Smart a fost creat pentru a fixa dispozitivele electronice precum GPS, PDA, telefoane mobile si MP4 players pe bordul masinii. Are un design simplu, eficient, usor de folosit si absoarbe socurile.

 4. Organizator auto de la Aodom


  Organizator auto de la Aodom - Acest organizator va ajuta sa aveti ordine in masina si sa aveti la indemana toate obiectele necesare unei calatorii comode.

 5. Mini ventilator auto de la Generic


  Mini ventilator auto de la Generic - Zilele toride de vara devin mai usor de suportat cu noul ventilator de masina. Toata lumea din masina va putea sa observe plusul de confort creat de ventilator.

 6. Husa masaj HL-889 de la Massager


  Husa masaj HL-889 de la Massager - Husa pentru masaj poate fi folosita atat in masina cat si acasa la birou. 3 zone de masaj, 4 trepte de intensitate, 8 moduri de functionare. Alimentare duala: priza auto (bricheta) si priza 220V.

Vezi Invertor auto 300W de la ONS in catalogul online de produse al Mall Delivery Line SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Mall Delivery Line SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: ons invertor; ons 300w invertor auto; INVERTOARE AUTO 300W; Invertor auto 300W;