Direct la continutul paginii »

Invertor 300W


Invertor auto, transforma tensiunea continua de 12V in tensiune alternativa de 220v/50Hz, putere 300W. Alimentarea se face de la priza auto de 12V sau direct de la bateria masinii. Are 2 prize pentru conectare la 220V.

Tensiune intrare 12V-DC.

Tensiune iesire: 220 VAC +/- 5% (2 x priza normala)

Frecventa: 50 Hz +/- 2 Hz.

Putere consumata in gol (fara consumator) : <0,3 A (la 12 V) ~ 3W.

Putere iesire maxima continua (constanta) pentru 30 de minute: 300 W .

Punctul de deconectare automata (baterie descarcata) pentru protejarea bateriei: 9,7 - 10,3 V

Punctul de deconectare supravoltaj la bornele bateriei: 14,5 - 15,5 V

Protectii: supra-sarcina, baterie descarcata, supravoltaj, scurt-circuit, temperatura ridicata.

  Garantie 12 luni.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Just ShopU SRLMagazin online cu produse diverse la preturi accesibile! - Supraveghere, Accesorii auto, Sanatate si frumusete, Cadouri, Jucarii, Scule profesionale, Gadgeturi, Electrice, Electronice, Electrocasnice, Autoaparare, IT.

108
 1. Camera de supraveghere CS-442 Sony


  Camera de supraveghere CS-442 Sony - Camera de supraveghere color 1/3 SONY CCD 420 linii TV. Rezistenta la intemperii si temperaturi extreme, este ideala pentru sisteme de supraveghere "home & small bussiness". Specificatii: Numar de pixeli  - PAL: 500 (H) X 582 (V)

 2. Total Core - aparat de fitness


  Total Core - aparat de fitness - Total Core este un aparat de fitness unic cu un design revolutionar care va ajuta sa va modelati muschii abdominali, sa slabiti si sa aveti o talie atragatoare. Cu ajutorul scaunul capitonat si al corzilor de tensionare, exercitiile va sunt ghidate fara a forta talia sau gatul.

 3. Video Baloon01


  Video Baloon01 - Permite transmisia de semnal video pe cablu UTP pe distante de pana la 500 metri. Specificatii: - 1 canal video- distanta maxima: 300m COLOR sau 500m A/N Pretul este pentru o singura bucata.

 4. Detector de fum wireless


  Detector de fum wireless - Detector de fum wireless  pentru sistemele alarma. Compatibil cu sistemele de alarma K3, M3 si M3-A   Garantie 12 luni.

 5. Luneta terestra YUKON 30x50


  Luneta terestra YUKON 30x50 - Usoara si compacta, cu putere de marire considerabila furnizeaza imagini clare. Luneta are corpul invelit in cauciuc si poate fi pliata pe timpul transportului pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. Suprafata obiectivuluieste tratata chimic cu magneziu fluorid, ceea ce ...

 6. Montura pentru cap


  Montura pentru cap - Poti fixa night vision-ul la nivelul ochilor si sa ramai cu bratele libere. Montura pentru cap asigura pozitionarea stabila a dispozitivelor night vision in fata ochilor celui care le foloseste, chiar atunci cand acesta face miscari rapide sau se deplaseaza in alergare. Toate reglajele care ...

Vezi Invertor 300W in catalogul online de produse al Just ShopU SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Just ShopU SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: invertoare picuri;