Direct la continutul paginii »

Indigo pt, scris de mana, 100 coli/mapa, PELIKANGalerie foto

Indigo pentru scris de mana PELIKAN A4. Hartie copiativa de calitate superioara pentru documente ( granulatie 1600 ). Ambalare: 100 coli / top. Culoare: negru.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

25
 1. Indigo pt, masina de scris, 100 coli/mapa, PELIKAN


  Indigo pt, masina de scris, 100 coli/mapa, PELIKAN - Indigo pentru masina de scris PELIKAN A4. Hartie copiativa de calitate superioara pentru documente ( granulatie 1600 ). Ambalare: 100 coli / top. Culoare: negru.

 2. Set corector (fluid + solvent) PELIKAN


  Set corector (fluid + solvent) PELIKAN - Set fluid + diluant Pentru corectare rapida si curata Nu lasa umbre la copiere Se usuca rapid Continut: 20ml + 20 ml

 3. Fluid corector ( solvent ) Pelikan


  Fluid corector ( solvent ) Pelikan - Pentru corectare rapida si curata. Continut pe baza de solvent. Se usuca rapid. Continut: 20 ml.

 4. Repertoar A4, 96 file 70g/mp, coperti carton rigid, Business Blue - dictando


  Repertoar A4, 96 file 70g/mp, coperti carton rigid, Business Blue - dictando - # Hartie alba de calitate, de 70g/mp. # Index alfabetic A-Z. # Coperti bleumarin din carton rigid.# Snur pentru semn. # Nr. file : 96.

 5. Mapa carton 400g/mp, cu elastic, PUKKA - galben


  Mapa carton 400g/mp, cu elastic, PUKKA - galben - Mapa carton cu elastic PUKKA. Mapa este confectionata din carton color de 400 g/ mp, cu 3 plicuri interioare, inchidere cu elastic de culoarea mapei. Culoare: galben.

 6. DVD+R 4.7GB Jewelcase, 16x, PHILIPS


  DVD+R 4.7GB Jewelcase, 16x, PHILIPS - Tip: DVD+R Capacitate: 4.7GB Viteza: 16x Ambalare: 10buc/jewel case

Vezi Indigo pt, scris de mana, 100 coli/mapa, PELIKAN in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL