Direct la continutul paginii »

indicatoare pentru substante periculoaseGalerie foto

Semne pentru substante periculoase,Noua tehnologie de imprimare a pictogramelor de pe indicatoare este imprimarea serigrafica pentru marirea rezistentei de expunere la raze ultraviolete si la diferite agresiuni exterioare. Indicatoarele sunt realizate pe autocolant (Vinyl Germany), suport PVC 1,5mm rigid, lucios, rezistent la agentii naturali si corozivi cu flamabilitate redusa si tabla de otel 0,8mm de cea mai buna calitate conform DIN1623.

Indicatoarele sunt prevazute cu gauri de fixare in colturi si se pot suspenda, nitui sau fixa in suruburi sau cu ajutorul benzii adezive duble. Materialele din care sunt executate indicatoarele sunt de o calitate superioara, avand in vedere faptul ca acestea trebuie sa reziste in timp la agresiuni de exploatare, diferentele de temperatura, intemperii sau expunere prelungita la soare.

Toate indicatoarele au:

- Certificat de Calitate

- Certificat de Conformitate

- Garantie

- Mostre gratuite

Produsele sunt realizate intr-un sistem de management al calitatii produselor aliniat la standardele de calitate ISO 9001:2000.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

15
 1. schite pentru depozite


  schite pentru depozite - Schite pentru lucrari, G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de etichete de securitate pentru constructiile civile si industriale din diverse materiale de inalta calitate la preturi de producator. Schite de semnalizare cu indicatoare de securitate pentru ...

 2. Planuri de semnalizare pentru depozite,


  Planuri de semnalizare pentru depozite, - Planuri de semnalizare, G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de etichete de securitate pentru constructiile civile si industriale din diverse materiale de inalta calitate la preturi de producator.

 3. Suporturi pentru etichete


  Suporturi pentru etichete - Suport etichete, G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de etichete de securitate pentru constructiile civile si industriale din diverse materiale de inalta calitate la preturi de producator.

 4. Etichete pentru aplicatii speciale


  Etichete pentru aplicatii speciale - Etichete industriale, G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de etichete de securitate pentru constructiile civile si industriale din diverse materiale de inalta calitate la preturi de producator.

 5. Etichete lucioase


  Etichete lucioase - Etichete lucioase autocolante, G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de etichete de securitate pentru constructiile civile si industriale din diverse materiale de inalta calitate la preturi de producator.

 6. Etichete speciale


  Etichete speciale - Etichete speciale pentru rafturi, G&Security Agency produce si comercializeaza toata gama de etichete de securitate pentru constructiile civile si industriale din diverse materiale de inalta calitate la preturi de producator.

Vezi indicatoare pentru substante periculoase in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency