Direct la continutul paginii »

Index plastic color, alfabetic A-Z, OptimaGalerie foto

# Din polipropilena color ( PP ) de 125 de microni. # Cu perforatii pe partea stanga pentru indosariere. # Format: A4. # Tip: A-Z.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

4
 1. Index carton Mylar, numeric 1-12, margine color, Optima


  Index carton Mylar, numeric 1-12, margine color, Optima - # Din carton alb de 190 gr/mp. # Marginile inscriptionate pe ambele parti cu cifre sau litere in ordine crescatoare. # Cu perforatii pe partea stanga pentru indosariere. # Format: A4. # Tip: 1-12.

 2. Separatoare carton color 180g/mp, 24/set, Optima


  Separatoare carton color 180g/mp, 24/set, Optima - # Din carton manilla de 180 gr/mp. # Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. # Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere.# Format: A4. # Culori/set: 12.

 3. Separatoare carton color 180g/mp, 12/set, Optima


  Separatoare carton color 180g/mp, 12/set, Optima - # Din carton manilla de 180 gr/mp. # Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. # Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere.# Format: A4. # Culori/set: 12.

 4. Separatoare carton color 180g/mp, 6/set, Optima


  Separatoare carton color 180g/mp, 6/set, Optima - # Din carton manilla de 180 gr/mp. # Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. # Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere.# Format: A4. # Culori/set: 6.

 5. Separatoare carton color 180g/mp, 5/set, Optima


  Separatoare carton color 180g/mp, 5/set, Optima - # Din carton manilla de 180 gr/mp. # Fiecare fila are aceeasi culoare pe intreaga suprafata. # Cu 11 perforatii pe partea stanga pentru indosariere.# Format: A4. # Culori/set: 5.

 6. Divider notes autoadeziv liniat cu separator, 148.4 x 97,6 mm, 60 file, Stick


  Divider notes autoadeziv liniat cu separator, 148.4 x 97,6 mm, 60 file, Stick"n - 3 culori neon - # Folosite pentru scrierea de mesaje sau notite importante. # Adera la orice tip de suprafata. # Util pentru separarea prezentarilor.# Ambalare: 60 file / set.

Vezi Index plastic color, alfabetic A-Z, Optima in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL