Direct la continutul paginii »

Imprimanta de etichete Toshiba B-852Galerie foto

Produs indisponibilCu capacitati de retea puternice, B-852 imprimanta Wide Web de la Toshiba ofera o performanta excelenta pentru o mare varietate de medii si aplicatii. Aceasta imprimanta industriala inovatoare ofera caracteristici superioare, incluzand procesarea foarte rapida si memoria interna mare.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRLMagazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

6
 1. Imprimanta de etichete Brother PT-1830VP


  Imprimanta de etichete Brother PT-1830VP - PT1830 are o tastatura simplu de utilizat pentru o operare usoara. Aceast aparat pentru etichetat beneficiaza de un ecran LCD mare pentru observare si editare cu usurinta, permitandu-va sa printati etichete la comanda.

 2. Imprimanta de etichete Brother PT-7600VP


  Imprimanta de etichete Brother PT-7600VP - PT-7600VP realizeaza etichete durabile, rezistente la eroziune, care nu se decoloreaza, rezistente la apa, la temperaturi extreme si la actiunea factorilor chimici. Sunt create sa reziste conditiilor din diverse medii, fiind astfel ideale pentru electricieni.

 3. Imprimanta de etichete Toshiba B-SX8


  Imprimanta de etichete Toshiba B-SX8 - Produs indisponibilImprimanta Toshiba B-SX8 - Direct termica/Tansfer termic cu rezolutia de 305 dpi, viteza de printare de 203 mm/sec si interfetele USB/Centronics/LAN este ideala pentru spatiul dumneavoastra de munca.

 4. Imprimanta de etichete Toshiba B-SX6T


  Imprimanta de etichete Toshiba B-SX6T - Produs indisponibilImprimanta Toshiba B-SX6 - Direct termica/Transfer termic Direct termica/Tansfer termic cu rezolutia de 305 dpi, viteza de printare de 203 mm pe secundasi interfetele USB/Paralel/LANeste ideala pentru spatiul dumneavoastra de lucru.

 5. Imprimanta de etichete Toshiba B-SX5T


  Imprimanta de etichete Toshiba B-SX5T - Produs indisponibilImprimanta Toshiba B-SX5 - Direct termica/Tansfer termic cu rezolutia de 306dpi siviteza de printare de 203.2 mm pe secundaeste ideala pentru spatiul dumneavoastra de lucru.

 6. Imprimanta de etichete Toshiba B-SX4T


  Imprimanta de etichete Toshiba B-SX4T - Produs indisponibilImprimanta Toshiba B-SX4 - Direct termica/Tansfer termic cu rezolutia de 203dpi, viteza de printare de 254mm/sec si interfeteleSerial/Paralel este ideala pentru spatiul dumneavoastra de lucru.

Vezi Imprimanta de etichete Toshiba B-852 in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL