Direct la continutul paginii »

IisusGalerie foto

Un excelent tablou pe lemn, o reprezentare moderna a lui Iisus.

Dimensiuni: 18x28cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

8
 1. Testoasa cu cristale


  Testoasa cu cristale - O caseta de bijuterii in forma de broasca testoasa. Loc suficient pentru un set de bijuterii: cercei, inel, pandativ.Testoasa este simbol de noroc, longevitate si sanatate - un excelent cadou pentru ea!

 2. Perna cu mesaj


  Perna cu mesaj - Mesaj brodat pe o fata de perna din doc - un cadou special pentru o persoana iubita.Fata de perna: 60x40cm.Termen de executie: 3zile.

 3. Sampanie cu mesaj


  Sampanie cu mesaj - Sticla de Cuvee Nobiliar pictata manual cu un mesaj care sa mearga la sufletul sarbatoritului.Idee de mesaj: "Unii oameni fac lumea mai deosebita numai pentru ca fac parte din ea."Sticla poate fi personalizata cu mesajul dvs.

 4. Cadou cu whisky


  Cadou cu whisky - Set de pahare de cristal placate cu argint si cristale Swarovski. Setul de 6 pahare plus o sticluta pentru whisky sunt ambalate in cutie de cadou.Dimensiuni cutie: 36x36cm.

 5. Manusi 3 culori, pentru el


  Manusi 3 culori, pentru el - Manusi pentru el, pentru condus, din piele de oaie, realizata in 3 culori.Dimensiuni manusi pentru el: 21,5cm, 23cm, 24cm, 25,5cm, 27cm, 28,5cm.Termen de livrare: maxim 4 zile de la lamurirea tuturor detaliilor.

 6. Manusi de piele, in 3 culori


  Manusi de piele, in 3 culori - Manusa de dama, pentru condus, din piele de oaie, realizata in 3 culori.Numere manusi pentru ea: 6 si 1/2 (17,5cm); 7 (19cm); 7 si 1/2 (20cm); 8 (21,5cm).Termen de livrare: maxim 4 zile de la lamurirea tuturor detaliilor.

Vezi Iisus in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL