Direct la continutul paginii »

Ice Just TGalerie foto

Promovam ceaiurile Just t in varianta Ice Tea pentru un client caruia ii plac ceaiurile naturale. Just t este 100% natural, fiind prezent in aceleasi mixuri de plante, asa cum v-am obisnuit deja.
   Just t este cel mai potrivit Ice Tea posibil in acest moment, sortimentele neavand competitori pe piata.
Puteti savura varianta rece a ceaiurilor cu cele mai bune si diversificate arome.
    Ice Just t-Tea Food Bar Consult este cea mai profitabila solutie pentru afacerea dumneavoastra din aceasta vara, deoarece puteti obtine un profit de minim 100% si clienti multumiti de savoarea si inovatia ceaiurilor Just t.
    Food Bar Consult pune la dispozitia colaboratorilor sai toate materialele necesare promovarii ceaiurilor estivale Just t precum si un training specializat pentru angajatii dumneavoastra, astfel incat promovarea si servirea sa va aduca beneficii banesti si satisfactia clientilor dumneavoastra.

Pentru alte informatii despre produs si despre pret, va rugam sa contactati echipa Food Bar Consult:

Gabriela Craciun - 0728289068 - [email protected]

Alina Chirica - 0730190016 - [email protected]


 

.....

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Food Bar Consult SRLFood Bar Consult este un furnizor de solutii complete pe bauturi calde in locatiile HoReCa.   Ca portofoliu, SC Food Bar Consult SRL , prin produsele care le comercializeaza se pozitioneaza in segmentul premium al locatiilor HoReCa avand ca parteneri companii multinationale, cat si clienti de renume local. Produsele cu care noi ne adresam acestor clienti sunt cafea , ciocolata calda , cafea filtru , ceai , servicii de consultanta prin personal bine pregatit si care este localizat in zona ...

16
Firma Food Bar Consult SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Food Bar Consult SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: gabriela craciun just t;