Direct la continutul paginii »

HTP616 - Presa pentru caniGalerie foto

Presă profesională pentru transfer termic pe căni, halbe de bere sau alte suprafețe cilindrice. Datorită diferitelor dimensiuni ale manșoanelor care se pot comanda opțional, trasferul termic se poate face pe căni, halbe, suprafețe cilindrice de diferite dimensiuni.
Presa este disponibilă cu operare dublă, adică poate fi folosită atât pentru transfer sublimare, cât și pentru obținerea luciului pe produs.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

65
 1. Beta mug - Presa manuala pentru cani


  Beta mug - Presa manuala pentru cani - Beta Mug Press este o presă manuală de transfer termic pe căni, ideală pentru o producție de volum mediu. Mecanismul de operare al presei este simplu, conținând un dispozitiv termic semicircular care exercită o presiune uniformă pe suprafața cănii. Dispune de control digital al timpului și temperaturii de ...

 2. CS100 Presa manuala pentru sigilat cutii de cadouri


  CS100 Presa manuala pentru sigilat cutii de cadouri - Este un dispozitiv profesional pentru sigilarea cutiilor metalice standard de 1l, pentru cadouri. Se operează manual.

 3. BP900 Presa manuala pentru fabricat insigne


  BP900 Presa manuala pentru fabricat insigne - Presa de insigne este un utilaj profesional pentru asamblarea insignelor cu diametrul de 50 mm. Pachetul include un cutter circular, un platan de sticlă și un set de 500 de insigne. Producția medie care se poate realiza pe oră este de 300 de insigne.

 4. HTP 414 - Presa manuala pentru transfer termic pe sepci


  HTP 414 - Presa manuala pentru transfer termic pe sepci - Presă profesională de transfer termic pe șepci, șepci de baseball, pălării și alte embleme de dimensiuni mai mici care nu se pot imprima la o presă de transfer termic pe suprafețe plane.

 5. Presa sepci pocket-combo - Presa manuala pentru transfer termic pe sepci


  Presa sepci pocket-combo - Presa manuala pentru transfer termic pe sepci - Presa șepci-combo este o presă de transfer termic destinată atât personalizării articolelor mici de îmbrăcăminte, cât și a șepcilor. Presa este dotată cu microprocesor digital pentru preselectarea timpul și a temperaturii de transfer.

 6. Studio Plate - Presa manuala pentru transfer termic pe farfurii


  Studio Plate - Presa manuala pentru transfer termic pe farfurii - Presa Studio Plate a fost creată pentru farfurii cu dimensiuni de 11,5 cm și/sau 15 cm. Este echipată cu microprocesor temperatură / timp, cu posibilitatea ajustării pe înălțime a platanului.

Vezi HTP616 - Presa pentru cani in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL