Direct la continutul paginii »

Hotel Ramada Plaza Antalya 5*Galerie foto

Hotel Ramada Plaza Antalya 5*

Perioada: 23.08 – 05.09.2012

Ramada Plaza este un hotel de 5 stele situat pe malul mării în Antalya, la doar 700 de metri de istoricul oraş Kaleiçi. Reşedinţa oferă un centru spa cu piscină şi camere cu privelişti spre mare sau spre munte.

Toate camerele de la Hotelul Ramada Plaza Antalya sunt luminoase şi au aer condiţionat şi balcon privat. De asemenea, fiecare cameră are TV LCD cu programe prin satelit şi birou.

City Clubul SPA extins oferă o gamă completă de tratamente de spa şi de wellness. Clubul include şi o sală de fitness bine echipată şi o saună. Oaspeţii Hotelului Ramada Plaza pot să se relaxeze cu o baie turcească sau să îşi programeze un masaj terapeutic.

Tarif: 476 eur/persoana/pachet cu ultra all inclusive in camera dubla standard
Supliment single: 125 eur/persoana/pachet cu ultra all inclusive in camera dubla standard

Pachetul include:
- 7 nopti de cazare la hotel de 5*
- Tip de masa: conform ofertei
Pachetul nu include:
- Transportul nu este inclus
- Asigurarea medicala (optioanala, dar recomandata)
- Alte servicii care nu sunt mentionate in oferta.

*Nota: tariful calculat cu reducerea inclusa

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Adventure Travel SRLO echipa dinamica, entuziasta si extrem de ambitioasa doreste sa va convinga prin profesionalism si creativitate.   REDUCERI DE SEZON PENTRU VACANTA TA  !   Facem turism si sport-extrem, transformam vacantele obisnuite in posibilitati de depasire a limitelor si oferim sansa descoperirii unor senzatii tari, de neuitat.   Oferta noastra include : excursii in tara si strainatate, cazare si pensiune completa in cele mai bune locatii agro-turism si eco-turism ...

30
Firma Adventure Travel SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Adventure Travel SRL