Direct la continutul paginii »

HI-BOND VST 4050C - Burete dublu adeziv transparent, grosime 0.5 mm, 1 mmGalerie foto

Bandă dublu adezivă transparentă pe suport de spumă acrilică, cu grosimea de 0,5 mm (500 microni).
Filmul suport este din polietilenă de culoare roșie.

Adezivul este acrilic pur, transparent și permanent pe ambele fețe, cu o rezistență crescută la forfecare și la frecare în prezența unui stres mecanic. Are o bună rezistență la UV și la temperaturi înalte.

Aceasta bandă dublu adezivă este moale, foarte elastică și cu o aderență imediată bună.
Rezistă la temperaturi cuprinse intre -40 și 150 ° C.
Se livrează în role cu lățimea de 19 și 25 mm și lungimea de 33 m.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

20
 1. Oramount 1824 - Burete dublu adeziv de culoare neagra, grosime 0.8 mm, 1.1 mm


  Oramount 1824 - Burete dublu adeziv de culoare neagra, grosime 0.8 mm, 1.1 mm - Bandă dublu adezivă pe suport de burete negru (polietilenă cu celule închise), cu grosimea de 0,8 mm. Hârtia suport este de culoare albă, acoperită pe ambele fețe cu silicon și polietilenă și cu greutatea de 140g/mp. Grosimea totală a benzii (burete și adeziv) este de 0,9 mm.

 2. Oramount 1831 - Burete dublu adeziv cu adeziv pe baza de cauciuc


  Oramount 1831 - Burete dublu adeziv cu adeziv pe baza de cauciuc - Bandă dublu adezivă pe suport de burete alb (polietilenă cu celule închise), cu grosimea de 1 mm. Hârtia suport este de culoare albă, siliconată pe ambele fețe și cu greutatea de 90g/mp. Adezivul este pe bază de cauciuc, permanent pe ambele fețe, care aderă foarte bine și pe ...

 3. Oramount 1811 - Burete dublu adeziv, grosime 1 mm,1.14 mm, 2 mm


  Oramount 1811 - Burete dublu adeziv, grosime 1 mm,1.14 mm, 2 mm - Bandă dublu adezivă pe suport de burete alb (polietilenă), cu grosimea de 1140 microni. Suportul este din hârtie albastră, siliconată pe ambele fețe. Adezivul este acrilic modificat pe bază de solvent, permanent pe ambele fete. Rezistă la temperaturi cuprinse intre -40° C și 80° C.

 4. 4373 - Textil dublu adeziv pentru fixarea steagurilor si bannerelor


  4373 - Textil dublu adeziv pentru fixarea steagurilor si bannerelor - Bandă dublu adezivă semitransparentă.

 5. Fermoflex 1362 - Textil dublu adeziv pentru mochete


  Fermoflex 1362 - Textil dublu adeziv pentru mochete - Folie dublu adezivă pe suport textil, de culoare albă, cu grosimea de 290 microni. Suportul este din hârtie albă, siliconată pe ambele fețe. Adezivul este acrilic modificat, permanent pe partea acoperită și removabil pe partea deschisă, folia îndepărtându-se ușor, fără a lăsa reziduuri.

 6. Orafilm 1345 - Banda dublu adeziva de transfer


  Orafilm 1345 - Banda dublu adeziva de transfer - Dublu adeziv transparent, cu hârtie suport de culoare maro, siliconată pe ambele fețe. Grosimea adezivului este de 50 microni. Această bandă nu are suport, fiind formată doar dintr-o peliculă de adeziv, fiind folosită pentru aplicațiile unde îmbinarea trebuie să fie cât mai subțire.

Vezi HI-BOND VST 4050C - Burete dublu adeziv transparent, grosime 0.5 mm, 1 mm in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL