Direct la continutul paginii »

Glob pamantesc cu cristaleGalerie foto

Cutiuta muzicala cu globul pamantesc stilizat, placat cu aur si cu cristale Swarovski.

Cadoul este ambalat in cutiuta de cadou si are certificat pentru cristalele Swarovski.

Inaltime cadou: 9cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRLDaruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

43
 1. Busola cu ceas


  Busola cu ceas - Un cadou pentru birou: un obiect decorativ, modern si util: busola si ceas.Cadoul poate fi personalizat prin gravura mecanica.Dimensiuni cadou: 8cm x 17cm.Busola este ambalata in cutie de cadou.

 2. Cupa cu ceas


  Cupa cu ceas - Un cadou deosebit este aceasta cupa decorativa care are un ceas la partea superioara, realizata din lemn lacuit. Cadoul se poate personaliza prin gravura computerizata, devenind astfel un dar din suflet!Cupa este ambalata in cutie de cadou.Dimensiuni cadou: 20 x 12cm

 3. Corn cu Vlad Tepes


  Corn cu Vlad Tepes - Corn de baut pentru vanatori, realizat dintr-un corn de bovina si gravat manual cu imaginea lui Vlad Tepes.Lungime corn: 24cm.

 4. Cadou pentru vanatori


  Cadou pentru vanatori - Corn de vanatoare, realizat dintr-un corn de bovina, gravat manual cu imagini de vanatoare. Snurul este din piele de caprioara.Lunigime corn: 37cm.

 5. Corn de vanatoare


  Corn de vanatoare - Un excelent cadou pentru un vanator: Corn de vanatoare, realizat dintr-un corn de bovina, gravat manual cu imagini de vanatoare. Snurul este din piele de caprioara.Lunigime corn: 24cm.

 6. Corn de vanatoare


  Corn de vanatoare - Corn de vanatoare, realizat dintr-un corn de bovina, gravat manual cu imagini de vanatoare. Snurul este din piele de caprioara.Lunigime corn: 24cm.

Vezi Glob pamantesc cu cristale in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL