Direct la continutul paginii »

Folie de mulcireGalerie foto

Folie de mulcire premium cu rolul de a incalzi solul, de a conserva umezeala si de a preveni cresterea burienilor dedesubt.
Disponibila in mai multe latimi si lungimi.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

IMD Horticulture Systemsmagazin online destinat tuturor profesionistilor si amatorilor de horticultura din Romania. Oferim produse premium pentru horticultura. Alege in gama competa de folie solar, sisteme de irigatii, seminte de legume sau rasaduri de legume. Plase de protectie pentru sere si solarii: plasa de umbrire , folie de mulcire, agrotextil , plasa contra pasarilor, antigrindina sau anti insecte de calitate. Accesorii pentru solarii si sere. Sisteme de irigatii profesionale.

2
  1. Folie solar Grecia profesionala 150 microni


    Folie solar Grecia profesionala 150 microni - Folie solar Grecia realizata dintr-un material flexibil, dens cu grosimea de 150 microni care se poate folosi intr-un singrur strat sau doua, in functie de izolarea pe care o doriti.

  2. Plasa de umbrire


    Plasa de umbrire - Plasa de umbrire foarte rezistenta si durabila cu grad de umbrire de 35% pentru sere si solarii. Plasa de umbrire este produsa folosind cele mai bune materiale fiind foarte solicitata in diferire industrii mai ales in agricultura.

Vizualizare profil companie: IMD Horticulture Systems Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: folie mulcire cel mai bun pret;