Direct la continutul paginii »

FLOOR CLEANER SPECIAL 10 L


Detergent lichid puternic parfumat recomandat pentru intretinerea obisnuita a tuturortipurilor de pardoseli.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

7
 1. SANO DY ROLL ON KIDS 50 ml


  SANO DY ROLL ON KIDS 50 ml - Gama Dy s-a imbogatit cu un nou produs; formula continuta indeparteaza insectele zburatoare, iar in acelasi timp nu irita pielea sensibila a copiilor [intre 6 luni-12 ani] sau a adultilor. Uscare rapida !

 2. SANO BALSAM REFILL: Lavender, Advance, Bio, Sensitive, Fresh, Musk, Lilac, Baby Aloe Vera 1 L


  SANO BALSAM REFILL: Lavender, Advance, Bio, Sensitive, Fresh, Musk, Lilac, Baby Aloe Vera 1 L - balsam 5 in 1: catifeleaza si protejeaza tesaturile, dubla putere de parfumare, igienizeaza, previne electrizarea tesaturilor si usureaza calcatul, neutralizeaza mirosurile neplacute

 3. SANO MAXIMA GEL OXYGEN 4 L


  SANO MAXIMA GEL OXYGEN 4 L - gel detergent concentrat pt tesaturi ce indeparteaza petele, igienizeaza si pastreaza culoarea tesaturilor. NU contine clor! Pentru spalare automata si manuala, la orice temperatura a apei, inclusiv apa rece!

 4. SANO MAXIMA GEL OXYGEN 2 L


  SANO MAXIMA GEL OXYGEN 2 L - gel detergent concentrat pt tesaturi ce indeparteaza petele, igienizeaza si pastreaza culoarea tesaturilor. NU contine clor! Pentru spalare automata si manuala, la orice temperatura a apei, inclusiv apa rece!

 5. SANO MAXIMA GEL SENSITIVE 4 L


  SANO MAXIMA GEL SENSITIVE 4 L - gel detergent pt tesaturi special creat pt imbracamintea bebelusilor, a copiilor, si a persoanelor cu piele sensibila. Bun pt spalare automata si manuala, la orice temperaturi, inclusiv apa rece!

 6. SANO MAXIMA GEL SENSITIVE 2 L


  SANO MAXIMA GEL SENSITIVE 2 L - gel detergent pt tesaturi special creat pt imbracamintea bebelusilor, a copiilor, si a persoanelor cu piele sensibila. Bun pt spalare automata si manuala, la orice temperaturi, inclusiv apa rece!

Vezi FLOOR CLEANER SPECIAL 10 L in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL