Direct la continutul paginii »

Fiat Abarth


Fiat AbarthKit de asamblare macheta auto la scara 1:24.Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic; se pot deschide usile.

Modelul are sistem de directie functional.

Kitul contine toate accesoriile si ustensilele necesare asamblarii modelului.Recomandat copiilor cu varsta: peste 8 ani
Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

7
 1. Lamborghini Murcielago LP670-4 SV China


  Lamborghini Murcielago LP670-4 SV China - Lamborghini Murcielago LP670-4 SV ChinaMacheta auto la scara 1:24.Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic; se pot deschide usile si capota.Modelul are sasiu detaliat.

 2. DUCATI 848


  DUCATI 848 - Macheta moto la scara 1:18 cu detalii autentice. Modelul este realizat din metal cu accesorii din plastic. Contine suspensii . Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. Minimodelele sunt cadoul ideal pentru cei care au ca hobby colectionarea de motociclete in miniatura.

 3. Ducati 1098 S


  Ducati 1098 S - Macheta moto la scara 1:18 cu detalii autentice. Modelul este realizat din metal cu accesorii din plastic. Contine suspensii . Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. Minimodelele sunt cadoul ideal pentru cei care au ca hobby colectionarea de motociclete in miniatura.

 4. Yamaha FJR 1300


  Yamaha FJR 1300 - Macheta moto la scara 1:18 cu detalii autentice. Modelul este realizat din metal cu accesorii din plastic. Contine suspensii . Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. Minimodelele sunt cadoul ideal pentru cei care au ca hobby colectionarea de motociclete in miniatura.

 5. Kawasaki Ninja Zx-14R


  Kawasaki Ninja Zx-14R - Maisto - Kawasaki Ninja Zx-14R Macheta moto la scara 1:18 cu detalii autentice. Modelul este realizat din metal cu accesorii din plastic. Contine suspensii. Jucariile sunt ambalate in cutie din carton cu fereastra din plastic. ...

 6. DUCATI DESMOSEDICI 2010-NICKY HAYDEN


  DUCATI DESMOSEDICI 2010-NICKY HAYDEN - 1:18 MOTO GP RACING-DUCATI DESMOSEDICI 2010-NICKY HAYDEN - MAISTO

Vezi Fiat Abarth in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL