Direct la continutul paginii »

Ferestre de mansarda VELUX GZLGalerie foto

Ferestrele de mansarda VELUX GZL sunt produse economice, destinate proiectelor cu buget limitat. Realizate din lemn de pin nordic, ferestrele VELUX GZL sunt dotate cu geam termopan model 50 si cu sistem de ventilare la partea superioara. Modelul VELUX GZL poate fi achizitionat atat in varianta cu deschidere la partea superioara, cat si in varianta cu deschidere de la partea inferioara. Filtrul de aer lavabil permite aerisirea camerei in deplina siguranta, fara riscul de a va gasi mansarda invadata de insecte.
Pentru instalarea corecta a ferestrei de mansarda este necesar sa achizitionati si rama de etansare potrivita invelitorii dumneavoastra.
Ferestrele de mansarda VELUX GZL sunt disponibile in 13 dimensiuni distincte, la preturi incepand cu 158 euro ( TVA inclus ).

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Rav Construct CompanyRav Construct Company comercializeaza si monteaza sisteme complete de invelitori tip tigla metalica ( tigla metalica cu acoperire de piatra naturala sau polyester ). Suntem distribuitori autorizati de acoperisuri Gerard, Novatik, VikingProfil, Coilprofil, si de ferestre de mansarda VELUX . Oferta noastra cuprinde servicii de consultanta, vanzare si montaj pentru acoperisuri tip tigla metalica si ferestre de mansarda. Asiguram montaj cu echipe specializate pentru produsele comercializate . ...

25
Firma Rav Construct Company nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Rav Construct Company Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: asociatie, ong, forum, blog;