Direct la continutul paginii »

Fabricarea produselor la cererea clientului


8. FABRICAREA PRODUSELOR LA CEREREA CLIENTULUI :

- Antigelul – produsul se poate ambala in flacoane PET de 3 Kg, 5Kg, 10Kg sau canistre 20Kg, butoaie 220L, containere 1000L.
- Stropgel -20ºC si -30ºC se poate livra vrac in containere PVC 1000L.
-Stropgelul de iarna se poate fabrica pana la temperatura maxima de -80ºC.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Chimicafry 01 SRLSC. CHIMICAFRY 01 SRL este o societate comerciala bazata pe productie. Activitatea principala: Fabricarea altor produse chimice n.c.a -2059. Societatea este infiintata in Registrul Comertului: J03/630/2001, si Cod Unic de Inregistrare Ro 14288060. S-a avut in vedere dezvoltarea continua, cat si largirea gamei de clienti. Punct de lucru: Comuna Bradu, Sat Geamana, Str. Viilor, Nr 125, Jud Arges. PRODUSE : Antigel concentrat -30ºC 1kg ; Antigel G12 concentrat -35ºC ...

89
 1. Apa Distilata


  Apa Distilata - Se imbuteliaza in recipiente de 1L si 5L. Apa distilata se utilizeaza la prepararea : - solutiei acide pentru acumulatoare auto ; - lichidului antigel ; - solutiei pentru splalarea parbrizului ; Termen de valabilitate : 5 ani.

 2. Stropgel -30 C


  Stropgel -30 C - Se imbuteliaza in recipiente de 1l, 3l, 5l. Stropgelul la -30ºC curata iarna parbrizul pana la temperatura de -30ºC . Parbrizul trebuie sa fie bine incalizit si stergatoarele sa fie in perfecta stare si sa fie actionate la viteza maxima. Garantie 5 ani.

 3. Stropgel -20 C


  Stropgel -20 C - Se imbuteliaza in recipienti de 1L, 3L, 5L. Preparatul este o solutie pentru degiverarea si spalarea parbrizelor si a farurilor, utilizat ca atare in sistemul de spalare ale vehiculelor rutiere, pana la temperaturi de -20ºC. Preparatul este destinat persoanelor fizice (consumatori publici).

 4. Stropgel Lux - Vara


  Stropgel Lux - Vara - Se imbuteliaza in recipiente de 1L, 3L, 5L. Stropgelul lux are o concentratie mai puternica acand ca rol indepartarea insescelor uscate si particulelor de murdarie de pe faruri si parbrizul autovehiculului. Garantie 5 ani.

 5. Stropgel Vara


  Stropgel Vara - Se imbuteliaza in recipienti de 3L si 5L. Stropgelul de vara este solutie pentru spalat parbrize si faruri, ambalat in flacoane din material plastic diverse capacitati. Produsul se utilizeaza ca atare si este destinat pentru spalarea parbrizelor si a farurilor, in lunile de temperaturi pozitive.

 6. Antigel concentrat G12 -35 C


  Antigel concentrat G12 -35 C - 2. ANTIGEL CONCENTRAT G12 -35ºC Antigelul are o formula echilibrata de monoetilenglicol si inhibitori organici de coreziune. Datorita tehnologiei sale avansate, antigelul asigura o protectie suplimentara motoarelor de aluminiu si sistemul de racire. Formula sa ...

Vizualizare profil companie: Chimicafry 01 SRL