Direct la continutul paginii »

Cutter Plotter - EasyCut ALS-1120





Cutter Plotter - EasyCut ALS-1120

Cutter Plotter-ul este un echipament indinspensabil in industria publicitara. Functia de cutter este utilizata pentru decuparea de materiale flexibile in 2 straturi si functia plotter, pentru realizarea de desene (scheme electrice, scheme electronice, proiectare, tipare).





Seria de cutter-plottere EasyCut pot fi utilizate impreuna cu marea majoritate a programelor de design deoarece plotterele sunt compatibile cu limbajul de adresare al standardului HPGL.





Cu ajutorul display-ul LCD si celor 9 butoane veti putea seta si opera cu usurinta cutter-plotterul. Puteti seta si modifica viteza, presiunea, seta si modifica punctul de origine, derula rola de material inainte/inapoi, puteti intrerupe operatiunea curenta apasand butonul de pauza (modelul RedSail nu este dotat cu aceasta optiune), realiza testul de taiere, trece din modul on-line in modul off-line si invers, etc.





Cadrul de sustinere al aparatului este prevazut cu roti cu opritoare si cu bara suport pentru rola de material ce urmeaza a fi taiat/plotat.





Pentru utilizatorii profesionisti, programul grafic ArtCut este disponibil impreuna cu cutter-plotter-ele, permitand optimizarea taierii in modul cutter, multiplicarea, aranjarea in coala, etc.





Programul include o bogata librarie de modele „clipart” destinate taierii si gata de utilizare.





Rola de transport permite rularea precisa a materialului ce trebuie taiat/plotat iar viteza de taiere de pana la 600 mm/sec va permite obtinerea unor timpi de productie excelenti. Motorul puternic "step-by-step" asigura executarea cu precizie a operatiilor cutter-plotter-ului si garanteaza o lunga durata de functionare a echipamentului.





Cutterele EasyCut sunt realizate in conformitate cu normele europene de calitate si siguranta. Acestea sunt prevazute cu o siguranta fusibila pentru a preveni arderea aparatului la variatii de tensiune.





Cutterele pot utiliza mina obisnuita de pix pentru plotare (inclusa in kit-ul de livrare). Aceasta va fi introdusa in suportul de mina (si acesta inclus in kit-ul de livrare).





Cutitul de taiere standard furnizat de producator este din otel, are 2 mm in diametru si necesita un offset relativ de 0.25mm. Pot fi folosite insa si alte lame de diferite standarde insa este necesara ajustarea offsetului in conformitate cu lama folosita.





Puteti folosi si orice creion pentru plotare.





Seria de cuttere EasyCut poate taia diferite materiale de la autocolantul obisnuit pana la materiale cauciucate. Forta de apasare de pana la 500g poate fi ajustata pentru a permite taierea unor materiale mai dure. Odata setati parametrii de viteza si presiune, acestia raman memorati in memoria nevolatila a aparatului pentru operatiunile ulterioare.





Latimea mare de taiere permite realizarea majoritatii lucrarilor fara imbinari si reduce pierderile de material prin aranjarea mai economica a graficii.



   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Adline Solutions SRL

  1. Cutter Plotter ALS-720 (Easy Cut)
    Cutter Plotter ALS-720 (Easy Cut) - Cutter Plotter-ul este un echipament indinspensabil in industria publicitara. Functia de cutter este utilizata pentru decuparea de materiale flexibile in 2 straturi si functia plotter, pentru realizarea de desene (scheme electrice, scheme electronice, proiectare, tipare). Seria de ...
  2. Imprimanta format mare UD-181LA rigid-roll (Ecosolvent)
    Imprimanta format mare UD-181LA rigid-roll (Ecosolvent) - Printer ecosolvent cu posibilitate de imprimare materiale flexibile sau rigide la o rezolutie fotografica cu cele mai mici costuri - 0.35 euro/m2. Prezentare video la sectiunea Multimedia.
  3. Imprimanta format mare ALS-SC-2000 (Ecosolvent)
    Imprimanta format mare ALS-SC-2000 (Ecosolvent) - Capete printare - Epson DX5 Culori de baza - CMYK Tipul cernelii - ecosolvent, waterbase Latime material - 1600 mm Latime printare - 1600 mm Rezolutie - 1440 dpi Viteza de printare - 21 mp/h Transport material - ...
  4. Imprimanta format mare ALS-6416C (Dye/Pigment)
    Imprimanta format mare ALS-6416C (Dye/Pigment) - Imprimanta de mare viteza (12 mp/h) la rezolutie ridicata (1200X1200 DPI). Costuri reduse de printare (max. 0,50 euro/mp) Sistem de printare wave mode printing fara banding.
  5. Imprimanta format mare ALS-750 (Dye/Pigment)
    Imprimanta format mare ALS-750 (Dye/Pigment) - Ideale pentru printuri de interior la rezoluție fotografică și pentru printuri de exterior cu expunere de scurtă durată. Asigură cel mai mic cost de producție, de 10 ori mai mic față de echipamente similare.
Vezi Cutter Plotter - EasyCut ALS-1120 in catalogul online de produse al Adline Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Adline Solutions SRL


Resurse web Cutter Plotter - EasyCut ALS-1120

    - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

    - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

    - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

    - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

    - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

    - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD




Momentan nu exista produse similare
127