Direct la continutul paginii »

Camere si Depozite frigorificeGalerie foto

Construim si punem in functiune, Camere si/sau Depozite Frigorifice pentru pastrarea alimentelor, in functie de cerintele clientilor , atat pentru produse congelate cat si refrigerate. Deasemenea depozitele pentru legume fructe cu pastrare in atmosfera controlata ofera solutia de pastrare optima pe perioade mari de timp .

<Continuare>

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Mischel LeonardoFirma Mischel Leonardo a fost infiintata in anul 2001, are un capital social de 50 000 de lei, este situata in Ploiesti , judetul Prahova si e o prezenta activa pe piata echipamentelor frigorifice . Firma Mischel Leonardo S.R.L. vizeaza tot ce tine de tehnica frigului, comercializeaza o gama larga de utilaje frigorifice pentru uz comercial si realizeaza echipamente frigorifice pentru scopuri speciale. Asiguram service-ul si intretinerea pentru utilaje frigorifice de uz comercial si ...

118
  1. Dulapuri si mese frigorifice


    Dulapuri si mese frigorifice - Importam , vindem , livram , punem in functiune, Dulapuri Frigorifice si mese frigorifice pentru pastrarea si/sau expunerea alimentelor, diverse modele si dimensiuni, pentru diferite produse alimentare ( bauturi , lactate , mezeluri , carne ,peste ,etc ) congelate sau refrigerate

  2. Rafturi Frigorifice


    Rafturi Frigorifice - Importam , vindem , livram , punem in functiune, Rafturi Frigorifice pentru expunerea si pastrarea alimentelor, diverse modele si dimensiuni, pentru diferite produse alimentare ( bauturi , lactate , mezeluri , carne ,etc )

  3. Vitrine Frigorifice


    Vitrine Frigorifice - Importam , vindem , livram , punem in functiune, Vitrine Frigorifice pentru expunerea si pastrarea alimentelor, diverse modele si dimensiuni pentru diferite produse alimentare, atat congelate cat si refrigerate .  

Vizualizare profil companie: Mischel Leonardo