Direct la continutul paginii »

Baterii baie Grohe EurosmartGalerie foto

Pachet promotional de baterii baie Grohe Eurosmart compus din :

-baterie lavoar

-baterie cada dus

-set de dus Tempesta cu bara-suport 60 cm, para dus cu doua pozitii de jet, duze anticalcar.

Calitate germana, 5 ani garantie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

10
 1. Baterie bucatarie rabatabila Metalia


  Baterie bucatarie rabatabila Metalia - Baterie bucatarie rabatabila Metalia - Cehia. Creata pentru chiuvetele aflate in dreptul geamului, pentru a permite deschiderea acestuia. Calitate superioara, garantie 7 ani.

 2. Para dus cu clapeta in loc de bideu


  Para dus cu clapeta in loc de bideu - Para dus cu clapeta pentru igiena intima, inlocuieste bideul. La pachet cu suport si furtun 120 mm, armat cu tesatura, rezistent la presiune. Pe alb sau negru. Se racordeaza la baterie de dus, robinet combinat, etc. Import Italia.

 3. Baterie dus Hansgrohe Logis


  Baterie dus Hansgrohe Logis - Baterie dus Hansgrohe Logis fara accesorii. Model nou, forma dreptunghiulara, linii drepte. Calitate germana, 5 ani garantie.

 4. Baterie cada Hansgrohe Logis


  Baterie cada Hansgrohe Logis - Baterie cada Hansgrohe Logis fara accesorii - cap de dus si furtun. Model nou, forma dreptunghiulara, linii drepte, perlator anticalcar. Calitate germana, garantie 5 ani.

 5. Cada baie acril 190x90 cm Kara


  Cada baie acril 190x90 cm Kara - Cada baie Kara, din acril import Italia, alb, luciu intens, partea dorsala laminata cu fibra pentru termoizolare. Intaritura lemn pe fund, structura metalica zincata anti-rugina, cu 8 picioare reglabile - 4 tiranti inalti si 4 pe fundul cazii. Sifonarea amplasata pe mijloc.

 6. Cada baie Venus cu picioare metalice


  Cada baie Venus cu picioare metalice - Cada baie Venus, model retro, clasic, cu picioare si sifon metalic. Dimensoini 170x73 cm. Transport gratuit.

Vezi Baterii baie Grohe Eurosmart in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL