Direct la continutul paginii »

Aparat Dentar


Este cel mai intalnit si mai eficient tip de aparat folosit in tratamentul ortodontic modern, oferind rezultatele cele mai bune.

Ca si principiu general de utilizare, aparatul ortodontic fix consta in bracketuri de mici dimensiuni care se lipesc pe suprafata dintilor, acestea fiind unite si actionate prin intermediul unui arc. Pentru molari, tratamentul clasic foloseste inele metalice cimentate,dar medicul poate folosi si tuburi atasate similar cu bracketurile, aceasta tehnica reducand sensibil gradul de disconfort al pacientului si facilitand accesul in acele zone cu scopul igienizarii.

Dintii nu sunt afectati de prezenta bracketurilor, lipirea lor se face cu materiale compozite fizionomice, care nu vor cauza formarea cariilor, cu conditia ca igiena pacientului sa fie corespunzatoare.

Bracketurile ceramice, au un aspect fizionomic sporit, avand aceleasi efecte de tratament ca si cele metalice. Pretul unui astfel de aparat este putin mai mare, intrucat tehnologia de fabricatie este mai complexa.

Aparatul dentar va poate rezolva o serie de probleme de la muscatura incorecta pana la aspectul facial.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Clinica Stomatologica Dr. Alina Stoianof GheorghiuClinica stomatologica Dr. Alina Stoianof Gheorghiu va intampina cu o gama completa de servicii stomatologice. Echipa de medici a clinicii este pregatita conform celor mai recente si inalte standarde medicale. In cadrul echipei se regasesc medici specialisti care beneficiaza de expertiza necesara pentru a va oferi cele mai bune diagnostice si tratamente. Sterilizarea echipamentelor si a instrumentarului este facuta respectand cele mai riguroase norme impuse de Uniunea Europeana. ...

20
Firma Clinica Stomatologica Dr. Alina Stoianof Gheorghiu nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.