Direct la continutul paginii »

Jaluzele verticaleGalerie foto

Jaluzelele verticale realizate de firma noastra sunt produse din componente de inalta calitate ce le asigura fiabilitate si exploatare indelungata, fiind modelate dupa dorintele si gustul dumneavoastra.

Lamelele textile au tesaturi fine, moderne sau clasice, intr-o varietate larga de culori, adaptabile oricarui tip de interior.

Va oferim 2 game de material:
· gama Standard - lamele de 127 mm - perfect adecvata stilului clasic de acoperire a geamului;
· gama Smart - lamele de 89 mm - texturi deosebit de stilate, recomandate spatiilor mai mici.

Va punem la dispozitie jaluzele verticale cu lamele de 127mm sau 89mm intr-o gama variata de culori, ideale atat pentru locuinta dvs. cat si pentru birouri, spitale, scoli, gradinite, cabinete medicale, datorita intretinerii usoare.

Avantajele oferite de jaluzelele verticale:
· 4 tipuri de manevrare
· Posibilitati multiple de montare
· Executie la orice dimensiune oferita de catre client
· Material tratat antistatic si lavabil
· Intretinere foarte usoara
· Posibilitatea combinarii diferitelor modele si nuante.

Tipuri actionare pentru jaluzele verticale:
- T1: strangerea lamelelor se face langa mecanismul de manevrare si snurul de actionare;
- T2: strangerea lamelelor se face in partea opusa snurului de manevrare;
- T3: deschiderea lamelelor se face stil cortina, dinspre centru spre laterale;
- T4: deschiderea lamelelor se face dinspre laterale spre centru, lamelele strangandu-se in mijlocul sinei (opus sistemului T3).

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Wind Decor SRLFirma Wind Decor, reprezentant DiMax Group, are ca obiect principal de activitate: • importul si distributia de materiale si componente pentru jaluzele verticale, rolete de interior si exterior; • producerea si comercializarea de: 1. Jaluzele verticale, lamele de 127 si 89mm, gama variata de modele si culori; 2. Rolete de interior, sistem casetat cu ghidaje laterale, si sistemul standard, fara caseta; 3. Jaluzele multifactura, solutie inovatoare de jaluzele verticale, create din ...

475
Firma Wind Decor SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Wind Decor SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: jaluzele verticale.md; jaluzele verticale;